Living colorat și tineresc

0

După o zi obositoare de muncă, vrei să găsești acasă acea atmosferă care să te relaxeze, iar culorile sunt cele cărora le revine acest rol important. Așadar, un living colorat, plin de energie poate fi rețeta câștigătoare.

Covorul din imagine se numește Blue China și este realizat din lână 100%. Costă 8.000 lei (fără taxe de transport) pe www.gan-rugs.com. Diametru 250 cm

Dacă te regăsești în cele spuse mai sus, este cazul să iei măsuri și să (re)amenajezi casa în consecință. Asta nu înseamnă ca locuința ta să te ducă cu gândul la un carnaval. Folosind un mix de culori bine gândit, amenajarea va prinde viață și va degaja optimism și voie bună, fără a epata în vreun fel. Poți porni totul de la finisajul pereților. Alege o culoare pală, și de aici începe să „țeși“ întreaga schemă cromatică. De exemplu, dacă îți plac culorile mai reci, poți finisa pereții în verde sau albastru pastel, în completarea cărora să vii cu mobilier și accesorii în aceleași culori sau în nuanțe care să se armonizeze cu acestea. Este important să nu folosești o gamă largă de culori, ci să te axezi pe două-trei, căci altfel vei obține o amenajare foarte încărcată. De asemenea, tot pentru a evita acest lucru, este recomandat să nu mizezi pe un număr mare de patternuri. Rezultatul va fi un living colorat și tineresc, ce va constitui doza ta zilnică de energie.

Albastru și galben – o echipă bună într-o amenajare colorată, cu spirit mereu tânăr. Folosește cu încredere acest mix cromatic și vei avea numai de câștigat.

Foto: Gan Rugs

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 9/2017

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply