Lista pentru ordine in sifonier

0

Faci ordine in sifonier si in cateva zile e deja haos din nou pe rafturi si pe umerase. Iata ce trebuie sa bifezi pe lista ca sa faci ordine eficient.

– Instaleaza o bara dubla pentru umerase. Nu este nevoie sa chemi un specialist, poti sa faci chiar tu acest lucru daca achizitionezi o bara de inox de dimensiunile sifonierului, pe care sa o fixezi intre doua carlige batute in cuie. Simplu si practic pentru a aerisi umerasele, care acum vor sta pe doua randuri, unul superior, unul inferior.
 
– Monteaza un carlig pe una dintre usile sifonierului. Poti atarna acolo hainele proaspat spalate si uscate inainte de a le pune pe umerase sau poti sa iti planifici vestimentatia pentru ziua urmatoare.
 
– Arunca umerasele din sarma si inlocuieste-le cu cele din lemn. Cele din urma sunt mai rezistente si nici nu afecteaza calitatea obiectelor de imbracaminte.
 
– Foloseste cosulete din rafie sau bambus pentru a depozita in rafturile superioare ale sifonierului lucruri de iarna, precum genti, fulare si caciuli.
 
– Rezerva un raft pentru cutiutele cu bijuterii. Clasifica-le in cutiute pentru depozitare si aplica etichete pentru a fi mai usor de gasit.

Sursa: Real Simple
Text: Alexandra Badita
Foto: Shutterstock

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply