Linii minimaliste cu finisaje rafinate

0

Conturează un spațiu actual, epurat, unde deschiderea este coordonata principală atât la nivelul zonelor de interes, cât și în continuare, către exterior. Vei obține o amenajare elegantă și un interior aerisit, unde tronează confortul și prezența organică a naturii din jur.

Bucură-te de toate avantajele unui open space cu perspectivă și valorifică principala calitate a întregului spațiu: amplitudinea. Alege pentru zona de zi o abordare în plan deschis, unde ariile funcționale comunică liber, iar decorul nu întrerupe percepția prin intervenții bruște de separare. Ansamblul astfel obținut este aerisit, luminos și confortabil.

Foto: Valcucine
Foto: Valcucine

Este bine ca pereții să fie colorați într-o singură nuanță, iar pardoseala să fie din gresie sau parchet cu o culoare asemănătoare. O cromatică neutră evidențiază volumul încăperii și prezența discretă și vibrantă a naturii înconjurătoare. Dacă ai posibilitatea, amplasează un luminator chiar deasupra zonei de lucru din bucătărie, pentru a spori fluxul de lumină naturală. Corpurile de mobilier elegante, cu sistem de operare fără mânere, adaugă șarm unei bucătării deschise. În plus, o lampă suspendată slim, cu model geometric și finisaj metalic, aduce compoziției un aer subtil de prețiozitatate.

Foto: Valcucine
Foto: Valcucine

O idee bună pentru a separa zonele într-un spațiu generos este să amplasezi o insulă de lucru ce joacă și rol de bar sau de masă pentru micul dejun. Astfel, chiar dacă se află în plan deschis, bucătăria este mascată de frontul insulei.

Foto: Valcucine
Foto: Valcucine

Placarea pardoselii din bucătărie cu gresie ce imită lemnul contribuie la construirea unui interior șarmant, elegant și unitar. Un corp pentru depozitare suplu, din sticlă, cu rol dublu (și de vitrină) face ca îmbinarea spațiilor funcționale să fie armonioasă.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply