Liebherr, calitate germana pentru o viata mai buna

0

Liebherr si-a facut cunoscut numele in intreaga lume prin seriozitatea si rigurozitatea tipic germane ce au conferit produselor sale o calitate fara compromisuri.

In urma unor teste de calitate la cel mai inalt standard german, actuala generatie de aparate frigorifice este conceputa pe baza unor tehnologii ce le transforma in produse fiabile, cu consum redus de energie si, nu in ultimul rand, ecologice, ele facand parte din clasele supereconomice A+ si A++.

Tehnologia BioFresh, patentata de Liebherr, garanteaza o aclimatizare perfecta pentru prospetimea alimentelor. Fructele si legumele, carnea si pestele sau lactatele isi pastreaza vitaminele, aroma si aspectul proaspat la o temperatura putin peste 0°C si in conditii de umiditate corespunzatoare.

Tehnologia profesionala NoFrost de la Liebherr scuteste pe oricine de dezghetarea aparatului. In plus, frigiderele NoFrost de la Liebherr sunt deosebit de economice si foarte confortabile datorita dotarilor.

Recomandate de milioane de clienti multumiti din toata lumea, produsele Liebherr garanteaza aducerea unui plus de calitate in viata celor care le aleg.

Vezi mai multe detalii aici


Articol EXCLUSIV online
Text & foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply