(P) Lemnul iubeşte culoarea! Oferă-i DURAZIV Fără Miros Email acrilic ecologic

0

Chiar dacă plasticul, PVC-ul în general, MDF-ul şi alte materiale moderne au înlocuit lemnul, din motive de cost sau raţiuni practice, lemnul are un farmec aparte şi va arăta tot timpul mai bine – fie că vorbim de mobilă de grădină, o cabană, un leagăn, mic mobilier sau tâmplăria casei.

email colorat

Tocmai de aceea vă propunem DURAZIV Fără Miros email acrilic satinat, pentru decorarea şi îngrijirea lemnului, un produs pe bază de apă, 100% ecologic, disponibil în 17 nuanţe. Îl puteţi folosi pe lemn nou, netratat, sau peste acoperiri mai vechi cu email, inclusiv email pe bază de solvent (după o şlefuire prealabilă).

De ce să alegeţi un email pe bază de apă?

Produsul este complet inodor şi poate fi aplicat rapid şi la interior fără urmă de miros toxic, deoarece nu conţine solvent. Mai mult, DURAZIV Fără Miros întruneşte toate condiţiile impuse de standardul UE pentru produsele ecologice, fiind primul produs de acest fel din România etichetat Ecolabel. Din formula sa au fost eliminate substanţe nocive, precum metale grele, formaldehide iar nivelul de compuşi organici volatili a fost redus la minimum.

Un alt aspect important este timpul de uscare, spre deosebire de produsele pe bază de ulei sau solvent, DURAZIV Fără Miros email acrilic se usucă rapid, practic, permite aplicarea celui de al doilea strat în circa două ore (funcţie de temperatura mediului).

Atenţie! DURAZIV Fără Miros email acrilic nu necesită diluare, se şterge cu o cârpă umedă, în caz că aţi vărsat câţiva stropi pe jos, iar pensulele se spală cu apă. Aşadar, faceţi economie la diluant.

email ecologicAvantajele DURAZIV Fără Miros email acrilic satinat

Putere de acoperire foarte bună

Poate fi folosit şi pentru metal

Peliculă dură, rezistentă la abraziune, dar suficient de elastică să nu permită exfolierea sau fisurarea

Culori vii, care îşi păstrează intensitatea timp îndelungat datorită pigmenţilor selecţionaţi special pentru exterior

Atenţie! DURAZIV Fără Miros email acrilic satinat are un randament superior în sistem cu DURAZIV Grund acrilic de impregnare pentru lemn, care nu doar reduce absorbţia lemnului, dar şi protejează pelicula de fungi şi mucegaiuri – ceea ce îi prelungeşte durata de viaţă şi astfel nu e nevoie de revopsiri repetate, la fiecare sezon.

Date tehnice:

Ambalare Culori Grad de luciu Putere de acoperire Mod de aplicare Domeniu de utilizare Particularităţi
0,65L şi 2,5L

 

17

 

Satinat 9-10 mp/

litru/strat

Pensulă, rolă, pistol Interior/exterior

Lemn, metal

Fără Miros

100% Ecologic

 

Descoperă în clipul de mai jos un proiect realizat cu vopseaua ecologică Duraziv fără miros.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply