Ledy latră la orice străin

0

Ileana Mihai, Ploieşti, jud. Prahova

Ileana Mihai
Prieteni dragi,
Am şi eu un prieten alături, pe cățeluşa Ledy. Nu poți locui la curte fără să ai măcar un câine şi o pisică mai ales dacă ești iubitor de animale, cum suntem noi.
Eu am adoptat-o pe cățeluşa Ledy încă din 2004. Era pe atunci de 6 luni şi s-a acomodat foarte repede cu noi. De câte ori, vara, lucrez în grădină, ea stă lângă mine. Preferă să stea în soarele arzător, cu toate că ar putea foarte bine să se ducă la umbră.
De multe ori îmi ia câte un papuc şi îl duce la ea în coțet, crezând că nu mai plec dacă nu-mi găsesc papucii. Iarna, când temperatura scade sub 0 grade Celsius, o culc în camera cu centrala. O scot ziua  puțin, să ia o gură de aer şi să-şi rezolve necesitățile, apoi iar o duc la locul ei.
Este foarte atentă şi de câte ori vine o persoană străină la poartă latră agresiv. Din cauza taliei mici, însă, nimănui nu îi este frică de ea. Este pur şi simplu soneria noastră. În poza pe care v-am trimis-o se ceartă cu motanul Negruț.
Vă doresc să aveți animale sănătoase şi frumoase. Iubiți animalele şi îngrijiți-le cu drag, ele ştiu să vă răsplătească efortul!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply