Lectii de bricolaj in apropierea Craciunului

0

Lectiile vor fi disponibile pentru cei care viseaza sa faca primii pasi in domeniul bricolajului, sa fie originali si sa simta atmosfera Craciunului intr-un mod unic.

Pentru ca sarbatorile de iarna bat la usa, Dremel, una dintre marcile de scule electrice ale concernului german Bosch, si lantul de magazine bauMax vor organiza cursuri de bricolaj care le vor permite clientilor bauMax sa iasa in evidenta cu decoratiuni, felicitari si cadouri de Craciun unice, create chiar de ei. Programul “Unelte potrivite pentru ideile si indemanarea lor” a fost lansat in parteneriat cu lantul de magazine bauMax. Cursurile sunt gratuite si sunt programate intre orele 10:00 – 15:00, in magazinele bauMax din mai multe orase. 
Primele lectii se vor tine in data de 17 noiembrie si vor avea loc la magazinele bauMax din Cluj, de pe Bulevardul Aurel Vlaicu si Ploiesti. Etapa a doua, care se va desfasura in Bucuresti, la magazinul bauMax din Soseaua Chitilei, si la magazinul bauMax din Sibiu, este programata pentru data de 24 noiembrie. Pe 29 noiembrie, specialistii Dremel se vor afla la magazinele bauMax din Brasov si Bucuresti, la bauMax de pe Calea Vacaresti, iar in data de 8 decembrie cursurile se vor tine la magazinele bauMax din Constanta si Targu Mures. Actiunea Dremel se va incheia in data de 15 decembrie, la magazinele bauMax din Craiova si Iasi.
Clientii bauMax, care vor deveni timp de o zi ucenici Dremel, vor invata cum sa manuiasca patru tipuri de unelte Dremel, esentiale pentru majoritatea aplicatiilor de bricolaj. 
Mai mult, clientii bauMax care cumpara orice unealta Dremel in timpul lectiilor  primesc cadou, pe loc, un cleste multifunctional.
Mai multe detalii se gasesc pe site-ul: www.dremel.ro.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply