Leac natural contra infecției urinare

1

Magdalena Cirtina, remedii, PLANTEMagdalena Cîrțînă, Tg. Jiu, jud. Gorj
Stimată redacție,
Sunt o fidelă cititoare a revistei și o adeptă a leacurilor din plante. M-am vindecat de o infecție urinară tratându-mă numai cu ceaiuri făcute din plante.
Vă enumăr o parte din leacurile încercate de mine pentru infecția urinară. Mătasea de porumb elimină apa din țesuturi, detoxifiază și mărește diureza. Se folosește sub formă de infuzie nu prea concentrată (o linguriță la o cană de trei ori pe zi).
Florile de soc ajută și ele. Se pun 3 lingurițe de flori uscate la o cană de apă fierbinte și se bea o astfel de infuzie de 4 ori pe zi.
Ceaiul de urzică albă  este recomandat în această afecțiune. Este de preferat să se consume sub formă de infuzie preparată din flori de urzică uscate. Se pun 2 lingurițe la o cană de apă fierbinte și se beau câte 4 căni de preferat între mese.
Ceaiul din cozi de cireșe este foarte bun în tratarea infecției urinare. Se bea câte un litru de ceai pe zi timp de 2 săptămâni.
Ceaiul din frunze de frag este indicat și el în tratarea cistitei.
Ceaiul din frunze de merișor este recomandat în tratarea infecției urinare.
Mugurii de pin au un gust puternic aromat, sunt foarte bogați în rășină și ameliorează disconfortul creat de infecțiile urinare. Este recomandat ca persoanele care au astfel de probleme să bea câte o linguriță de sirop de muguri de pin dimineața pe stomacul gol, timp de 3 săptămâni.
Florile de coada-șoricelului sunt foarte bune în tratarea infecției urinare. Se consumă sub formă de infuzie punând 3 lingurițe de flori uscate la 800 ml apă clocotită, iar ceaiul se bea pe parcursul întregii zile.
Să vă fie de ajutor!

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

  1. Pingback: Cum cultivi coriandru | Revista Practic idei

Leave A Reply