Lambriuri orizontale

0

Lambriurile se pot monta si intr-un spatiu modern, nu doar rustic, daca folosesti lamele din MDF, PVC sau esente exotice.

Lambriurile din PVC au o structura densa, impermeabila si sunt destinate placarii spatiilor umede. MDF-ul, material compozit din fibre cu densitate medie, este izolator fonic si regularizeaza temperatura. Lemnul natur are un aspect clasic, e foarte bun izolator termic, suporta raschetari si lacuiri repetate si este foarte durabil in timp.

Modul de aplicare a acestora da linia si stilul incaperii

Modul de montare a lambriurilor se poate face in mai multe feluri, in functie efectul dorit. Aplicarea lambriurilor pe verticala creeaza un interior clasic, rustic. Pentru un interior modern poti incerca si alte moduri.

Alternarea pe orizontala a mai multor nuante de lambriuri montate pe un perete, in zona de lucru sau de interes a incaperii, pe langa faptul ca protejeaza peretele de zgarieturi, are si un aspect optic spectaculos.

Monteaza lambriurile atipic pe orizontala si vei obtine un interior modern si elegant

Tot pentru a realiza un finisaj modern si ingenios pune lambriurile pe tavan. Spoturile vor fi bine incastrate in acest perete aparent si nu vei mai avea nevoie de acea scafa atat de comuna. In plus, poti masca cu succes cabluri electrice.


Articol publicat in revista Casa si gradina
Productie: Mihaela Radu, foto: Terhurne

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply