La ce mai ajută lacul de unghii

0

Monica Viericiu
Lacul de unghii ajută evident la decorarea și îngrijirea unghiilor. Dar pe lângă aceaste aplicații, mai este de ajutor pentru multe alte mici probleme.
Ești la birou și urmează o sedință importantă ori trebuie să te prezinți la un interviu, dar tocmai ți s-a agățat dresul? Pune repede o picătură de lac de unghii transparent (să fie cât mai puțin vizibil) pe locul afectat și firul nu se va duce, deci problema măcar nu se va mai agrava, cu puțin noroc nici nu se va observa.
Bijuteriile, de obicei cele din metale fără pretenții, dar și unele din argint în cazul persoanelor cu transpirație mai acidă, lasă pe piele urme negricioase, inestetice, de aceea înainte de a le lua la purtat, este bine să le dăm cu un strat sau două, după caz, de lac de unghii transparent, care le va păstra frumusețea și strălucirea intacte. Metoda este indicată mai ales în cazul aliajelor care conțin nichel, dar și în cazul unor bijuterii doar suflate cu metale prețioase, pe care le vor proteja.
Lacul de unghii colorat pe care nu-l mai folosești pentru manichiură sau pedichiură este potrivit pentru decorarea unor obiecte, cum ar fi ghivece, cutii metalice, țesături chiar. Culorile frumoase, luciul intens vor aduce un plus de valoare estetică lucrurilor pe care le meșterești.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply