L-am ajutat pe Iepurașul de Paște

1

Mirela Mărginean, loc. Bistrița, jud. Bistrița-Năsăud
Stimată redacție,
Aşa cum v-am promis în materialul publicat în numărul 3 al revistei, din luna martie 2014, revin cu lucruri noi, meșterite de „ucenicii” mei.
De această dată vă prezint alte obiecte de­corative, pe care le-au realizat elevii de la Centrul Şcolar de Educație Incluzivă nr. 2 Bistrița, în cadrul cercului instructiv-educativ „Mâini îndemânatice”. Totodată vă mulțumim pentru premiul acordat şi vă spunem că banii i-am folosit pentru o ieşire la cofetărie cu membrii cercului în cadrul săptămânii „Şcoala altfel”. Cu siguranță, elevii au fost bucuroşi văzând că această activitate este posibilă ca urmare a valorificării muncii lor.
Ambițioşi fiind, elevii au continuat să caute modele noi şi au găsit, în revistele de specialitate, modelul cu iepuraş, potrivit pentru sărbătorile de Paşte. L-au cusut în punct cruciuliță, alături de modelele cu puişori. Apoi modelele cusute au fost aplicate pe pânză de culoare verde crud, culoare specifică primăverii. În acest fel au fost realizați săculeți decorativi şi săculeți pentru cadourile pe care le aduce Iepuraşul de Paşte. Săculeții au fost legați cu panglică de mătase, cumpărată din comerț, alegându-se culori vii, ciclam şi portocaliu, care contrastează în mod plăcut cu verdele crud al pânzei. Vă trimit o poză cu aceşti săculeți sperând că vor fi apreciați de către cititori şi că şi ei vor încerca să realizeze astfel de modele. Eu și elevii dorim să participăm, din nou, la unul dintre concursurile revistei. De asemenea, vă dorim mult succes în tot ceea ce faceți!
Ideea poate fi aplicată și pentru decorațiuni de toamnă, sau, de ce nu, pentru sărbătorile de iarnă!
Foto: Mirela Mărginean

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

  1. Pingback: Decorez masa cu ouă și flori | Revista Practic idei

Leave A Reply