Cadou inspirat de Crăciun

0

Cadou inspirat de Crăciun

Cadou inspirat de Crăciun – În prag de sărbători, pregătirea cadoului perfect este o adevărată provocare. Studiile arată că produsele cosmetice sunt cele mai bune variante pentru răsfățul celor dragi, așa că nu ezita să le oferi. Vei merge la sigur!

Revista Marie Claire îți vine în ajutor cu un cadou deosebit pentru tine și pentru prietenele tale: un kit de înfrumusețare la un preț excepțional, 59 lei!

Beauty-kit-Marie-Claire

Împreună cu acest Beauty Kit, vei primi ediția decembrie-ianuarie a revistei Marie Claire. Ulterior, vor ajunge la tine acasă încă două ediții ale revistei – numarul de februarie și de martie.

Marie Claire Beauty Kit este în ediție limitată. Comandă-l acum pe beautykit.marieclaire.ro

În Marie Claire Beauty Kit, vei descoperi:

oriflame
Mascara 5-în-1 The ONE WonderLash, Oriflame, 8 ml
Produs multifuncțional, The ONE WonderLash Mascara oferă genelor volum, alungire, curbare, îngrijire și definire. Este o mascara pe care o poți folosi în fiecare zi, dar și seara, la evenimente speciale.

 

revlon
Balsam de buze Colorburst Matte Balm, Revlon, 2.7 g
Cu un complex triplu de unt de shea, mango și nucă de cocos, balsamul are o formulă hidratantă ce oferă confort și culoare și se poate aplica în mai multe straturi. Confortabil și hidratant ca un balsam, dar colorând ca un ruj, Colorburst Matte Balm de la Revlon oferă o alunecare ușoară pe buze. În plus, este un produs retractabil și nu necesită ascuțire.

 

212-vip
Apă de parfum Carolina Herrera 212 VIP ROSÉ, 1.5 ml
O aromă feminină și fresh care te duce cu gândul la seducție, emoție și sărbătoare. Notele sale te vor cuceri imediat: șampanie rosé, flori de piersic, dar și note lemnoase pentru un plus de senzualitate.

 

Apă de toaletă Paco Rabanne Invictus, 1.5 ml Un parfum masculin lemnos, cu note acvatice, Invictus e creat pentru învingători. Este perfect pentru sărbători!
Apă de toaletă Paco Rabanne Invictus, 1.5 ml
Parfum masculin lemnos, cu note acvatice, Invictus e creat pentru învingători. Este perfect pentru sărbători!

 

Clarins Mission Perfection Sérum, 3 ml Acest serum pentru corectarea petelor brune conferă luminozitate, uniformizează și menține aspectul natural al tenului. Are o textură delicată, catifelată, și un parfum discret. Încălziți serumul în palme pentru a facilita absorbția. Aplicați-l din centrul feței spre exterior. Continuați pe gât, apoi presați pentru a drena, întotdeauna din centrul spre exteriorul feței, începând cu pomeții și continuând pe frunte și gât.
Fard de obraz Hi-Tech Blush 46, Peach Rose, Deborah, 4 g
Are textură ușoară, iar culoarea se păstrează intactă pe toată durata zilei. Este perfect când îți dorești obraji sculptați și bine definiți. Hi-Tech Blush de la Deborah are un ambalaj practic și elegant, care ascunde o pensulă potrivită pentru retușuri rapide.

 

Cremă de Mâini cu Unt de Shea de la L’Occitane en Provence, 30 ml Cu o concentrație de 20% unt de shea, această cremă vindecă, protejează și hrănește pielea crăpată și uscată a mâinilor. Fiind un produs apreciat la nivel internațional, o Cremă de Mâini cu Unt de Shea este vândută la fiecare trei secunde. Formula include extracte de miere și migdale, ulei de nucă de cocos și unt de shea pentru o îngrijire a mâinilor extrem de eficientă. Textura cremoasă e absorbită rapid în piele conferind catifelare și netezire pielii.
Clarins Mission Perfection Sérum, 3 ml
Acest serum pentru corectarea petelor brune conferă luminozitate, uniformizează și menține aspectul natural al tenului. Are o textură delicată, catifelată și un parfum discret. Încălziți serumul în palme pentru a facilita absorbția. Aplicați-l din centrul feței spre exterior. Continuați pe gât, apoi presați pentru a drena, întotdeauna din centrul spre exteriorul feței, începând cu pomeții și continuând pe frunte și gât.

 

Cremă Anti-Aging Magnificence de la Lierac, 3 x 2 ml Crema Magnificence luptă împotriva semnelor de îmbătrânire, redă instantaneu luminozitatea pielii și hrănește în profunzime. D-Glyox, brevet Lierac, este primul complex ce combină trei ingrediente active: flori de rodie, arbore de mătase și peptide lipozomiale, cu acțiune puternică anti-ageing. Disponibil în Farmaciile Help Net.
Cremă de Mâini cu Unt de Shea de la L’Occitane en Provence, 30 ml
Cu o concentrație de 20% unt de shea, această cremă vindecă, protejează și hrănește pielea crăpată și uscată a mâinilor. Fiind un produs apreciat la nivel internațional, o cremă de mâini cu unt de Shea este vândută la fiecare trei secunde. Formula include extracte de miere și migdale, ulei de nucă de cocos și unt de Shea pentru o îngrijire a mâinilor extrem de eficientă. Textura cremoasă e absorbită rapid în piele conferind catifelare și netezire pielii.

 

Paletă de farduri All About Nudes Eyeshadow, Essence, 9.5 g Subliniază-ți privirea cu ajutorul paletei de farduri de pleoape Essence All About Nudes! Această paletă conține opt nuanțe trendy, complementare, pe care le poți mixa în orice mod dorești. Textura ultrarezistentă, delicată, cu efecte variate, de la mat la strălucitor sau metalic, îți permite să creezi diverse look-uri.
Cremă Anti-Aging Magnificence de la Lierac, 3 x 2 ml
Crema Magnificence luptă împotriva semnelor de îmbătrânire, redă instantaneu luminozitatea pielii și hrănește în profunzime. D-Glyox, brevet Lierac, este primul complex ce combină trei ingrediente active: flori de rodie, arbore de mătase și peptide lipozomiale, cu acțiune puternică anti-ageing. Disponibil în Farmaciile Help Net.

 

Paletă de farduri All About Nudes Eyeshadow, Essence, 9.5 g Subliniază-ți privirea cu ajutorul paletei de farduri de pleoape Essence All About Nudes! Această paletă conține opt nuanțe trendy, complementare, pe care le poți mixa în orice mod dorești. Textura ultrarezistentă, delicată, cu efecte variate, de la mat la strălucitor sau metalic, îți permite să creezi diverse look-uri.
Paletă de farduri All About Nudes Eyeshadow, Essence, 9.5 g
Subliniază-ți privirea cu ajutorul paletei de farduri de pleoape Essence All About Nudes! Această paletă conține opt nuanțe trendy, complementare, pe care le poți mixa în orice mod dorești. Textura ultrarezistentă, delicată, cu efecte variate, de la mat la strălucitor sau metalic, îți permite să creezi diverse look-uri.

 

Cremă Celulară Anti-Aging de la Skincode Exclusive, 3 x 2 ml Formula acestei creme conține complexul de revitalizare celulară ACR-G2 (vitamine, minerale, aminoacizi și aloe vera) și e îmbogățită cu Dermaxyl, un ingredient extrem de eficient în sinteza colagenului și a elastinei în straturile profunde ale tenului. Tenul devine neted, ridurile dispar. Produsul este disponibil în Farmaciile Help Net.
Cremă Celulară Anti-Aging de la Skincode Exclusive, 3 x 2 ml
Formula acestei creme conține complexul de revitalizare celulară ACR-G2 (vitamine, minerale, aminoacizi și aloe vera) și e îmbogățită cu Dermaxyl, un ingredient extrem de eficient în sinteza colagenului și a elastinei în straturile profunde ale tenului. Tenul devine neted, ridurile dispar. Produsul este disponibil în Farmaciile Help Net.

 

Tratament pentru păr Revitaluxe, Joico, 50 ml Acest tratament hidratează și întărește simultan părul într-un mod rapid, eficient și de lungă durată. Rezultatele cumulate protejează părul pentru a nu se deteriora pe viitor. Revitaluxe de la Joico funcționează cel mai bine atunci când este aplicat pe părul curat, umed. Pieptănați bine, lăsați să acționeze 3-5 minute și clătiți.
Tratament pentru păr Revitaluxe, Joico, 50 ml
Acest tratament hidratează și întărește simultan părul într-un mod rapid, eficient și de lungă durată. Rezultatele cumulate protejează părul pentru a nu se deteriora pe viitor. Revitaluxe de la Joico funcționează cel mai bine atunci când este aplicat pe părul curat, umed. Pieptănați bine, lăsați să acționeze 3-5 minute și clătiți.

 

Ambient

Foto: Bogdan Popescu

Modele: Ana Maria Nilă și Mara-Ilinca Popescu

 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply