Jaluzele verticale personalizate

0

Monica Viericiu
Te-ai săturat de aspectul monoton al camerei, de draperiile clasice, perdeaua inexpresivă sau de jaluzelele uni? Alege un model personalizat!
În locul draperiilor, poți pune jaluzele venețiene (0rizontale) sau verticale, rolete, panouri decorative cu ce imagine dorești, dintr-un film preferat, dintr-o carte de povești sau chiar cu o fotografie personală. Prețul depinde de suportul ales, de sistem, și mai ales de mărimea suprafeței.  Imprimarea se face pe suport textil, pe o singură parte, iar imaginea este trimisă in format digital de client firmei la care apelează. Se pot realiza jaluzele imprimate până la 4 m înălțime, iar lățimea poate fi oricât dorește clientul.
La mare căutare sunt cele cu imagini din desenele animate, pentru camera copiilor, cele cu peisaje, care dau un aspect deosebit încăperile decorate astfel, amplificând optic spațiul. Soluția aceasta poate aduce o atmosferă mai caldă și într-un birou anost, mai ales că pe jaluzele și rolete se poate imprima și text sau sigla firmei.
Așa că atunci când te gândești la o amenajare interioară de efect, ia în calcul și această variantă.
Foto: Monica Viericiu
 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply