Iunie. Știri și Info pentru cititori

0

Echilibru psihic și emoțional
Uneori avem nevoie de ajutor să trecem peste eșecuri, amintiri triste, deznădejde. O singură capsulă de Mindbalance STABILIO pe zi atenuează stările de apatie, pesimism și demotivare, redând un moral puternic și o atitudine pozitivă. Mindbalance STABILIO ajută la ameliorarea sau înlăturarea manifestarilor tulburărilor psiho-emoționale și în special a stărilor depresive ca: apatie și lipsa motivației pentru activitate cotidiană, pierderea încrederii în sine, randament scăzut în activitățile mentale sau fizice, stare de oboseală sau epuizare, nemotivată de efort, dificultăți de adormire și somn fragmentat, lipsa nevoii de comunicare și de interacțiune socială, demotivare și descurajare, libidou scazut. Mindbalance STABILIO este un produs cu substanțe active naturale, cu acțiune studiată clinic și cu efect dovedit științific de ameliorare a stărilor depresive. Conține extracte din turmeric și șofran. Nu produce reacții adverse sau efecte secundare.
***
Pentru dinți sănătoși
Elgydium oferă îngrijirea corectă, cu produse create special pentru eliminarea plăcii și păstrării sănătății dentare. Cu un puternic spirit de inovație și de expertiză, Laboratoarele ELGYDIUM se află în vârful tehnologiei privind igiena orală de peste 45 de ani. Elgydium este parte a Laboratoarelor Pierre Fabre Oral Care. Produsele de înaltă calitate sunt realizate în Franța. În România produsele Elgydium sunt disponibile în farmacii. Detalii pe: www.pierrefabre-oralcare.ro sau www.facebook.com/ElgydiumRomania.
***
Home&deco
Bonami, magazinul online de mobilă și home&deco prezent în patru țări, cu sediul în Cehia, lansat în 2016 și în România propune în fiecare zi clienților săi mărci noi, cu produse de calitate, pline de originalitate. De la lansarea sa în 2013, peste 1.800 de branduri din întreaga lume și-au listat produsele în magazinul Bonami, printre care și Joseph Joseph, Flair Rugs, Nordic Ware, Wenko. Cei 350.000 de utilizatori înregistrați au la dispoziție 5.500 de produse în stoc cu livrare în maximum patru zile lucrătoare, din depozitul din Praga.
***

Arhiva personală
CITITOAREA LUNII IUNIE
Dragi prieteni, doamna  Iordana Vasile din Buzău ne scrie de mai bine de 11 ani și ne încântă permanent cu ideile sale creative, cu fotografiile foarte frumoase. Ne-a sfatuit cum să renovăm, cum să alegem culorile pentru camere, cum să meșterim alături de copii. Îi mulțumim pentru tot ce ne-a împărtășit și o numim cu drag cititoarea lunii iunie.
redacția Practic Idei

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply