Iulie. Știri și Info pentru cititori

0

Inovație în domeniul sistemelor de profile PVC
Veka a lansat în România o inovație în domeniul sistemelor de profile PVC destinate producției de tâmplărie termoizolantă – Veka spectral. Noua soluție, care se diferențiază printr-un design unic din perspectiva finisării suprafețelor vizibile ale profilelor, este deja disponibilă și la noi. Veka spectral propune un design original și o paletă cromatică ultramată, în premieră, pentru a răspunde astfel tendințelor actuale și viitoare. Procesul rafinat de lăcuire prin călire conferă o senzație catifelată la atingere, asigură o rezistență sporită la zgârieturi și factori naturali externi. În plus, efectul Anti-Graffiti protejează împotriva amprentelor, respinge impuritățile și facilitează curățarea ușoară. Mai mult, profilul este complet reciclabil, iar prelucrarea nu implică modificări pe liniile de fabricație. Detalii pe www.veka.ro, www.fereastraveka.ro.
***

www.pixabay.com
„Grădină și Camping”
Praktiker România a lansat catalogul „Grădină și Camping”, sursă de inspirație potrivită pentru cei care își doresc să își amenajeze propriile spații de relaxare în natură. Noul catalog poate fi accesat gratuit, în format electronic, pe www.praktiker.ro, prin descarcărea aplicației Catalog Praktiker România, disponibilă pe Appstore și Google Play, cât și în format tipărit, în magazinele Praktiker. Catalogul prezintă game variate de produse dedicate amenajării grădinii, accesoriile potrivite unei excursii reușite și uneltele necesare pentru întreținerea spațiului verde din grădină – produse unice pe piață, la prețuri competitive.
***
Dulux dă culoare
Ploieștiul a găzduit prima acțiune din România desfășurată sub umbrela Let’s Colour. Activitatea – Let’s Colour Walls of Connection – inițiată de Dulux România, parte a grupului Akzo Nobel, în parteneriat cu Asociația MasterPeace Ro a adus împreună peste 40 de elevi și voluntari din județul Prahova care, cu puțină vopsea au transformat un zid de 10 metri pătrați într-o adevărată operă de artă.
***
CITITOAREA LUNII IULIE
Dragi prieteni,
doamna Natalia Neagu, din Stoenești, jud. Argeș este o prietenă fidelă a revistei care ne încântă de ani buni cu ideile sale de amenajare a casei cu realizările soțului – meșter priceput la toate câte se cer într-o gospodărie, cu sfaturile practice de îngrijire a animalelor de companie sau a păsărilor de curte. Ne-a învățat lucruri frumoase și folositoare, de aceea îi mulțumim din suflet pentru colaborare și o numim cu drag cititoarea lunii iulie.
redacția Practic Idei

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply