Iulia Vantur si Razvan Fodor au strans gunoaie alaturi de voluntari

0

Iulia Vantur si Razvan Fodor au fost primele doua vedete care au strans gunoaie la Busteni in perioada 4-9 mai, alaturi de voluntarii MaiMultVerde.

Cei doi vor conduce voluntarii in intrecerea cu plute confectionate din PET-uri care va incheia proiectul pe data de 7 iunie a.c.

Razvan Fodor s-a alaturat voluntarilor din tabara RRR in ultima zi a primei serii, sambata, 9 mai. Intreaga zi a fost dedicata celei mai ample actiuni de curatenie din intreaga saptamana. Echipat corespunzator cu manusi de cauciuc si saci de plastic, Razvan a muncit cot la cot cu voluntarii, dand astfel un exemplu turistilor de weekend care deja impanzisera relaxati drumul din Busteni pana la cabana Gura Diham. 

Voluntarii au dat peste adevarate gropi de gunoi

La randul sau, Iulia Vantur a vizitat tabara Recycle, Raft & Race pe data de 6 mai. Desi in acea zi a plouat torential, voluntarii nu s-au lasat intimidati de noroi si nici de terenul abrupt: inarmati cu cizme si cu pelerine, ei au strans deseurile lasate de turisti la periferia Busteniului. Iulia Vantur s-a numarat printre cei mai harnici ecologisti: in doar doua ore, ea a strans cinci saci de gunoi si a reusit sa curete, impreuna cu ceilalti voluntari, o portiune de padure frecventata de picnicari.

Recycle, Raft & Race este un program al carui scop este formarea a 100 de tineri lideri care sa mobilizeze voluntari de mediu in comunitatile lor si sa organizeze propriile actiuni de ecologizare, plantare, informare si educatie.


Articol EXCLUSIV online
Foto: MaiMultVerde

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply