Invata sa economisesti prin joaca

0

O noua aplicatie online educativa te invata principiile economisirii pentru propriul camin.

Aplicatia online Electronomic de la Arctic te ajuta sa descoperi cum sa economisesti prin joaca. In plus, poti castiga un set complet de electrocasnice, Arctic TET, cu Tehnologie de Economisire pe Termen Lung (TET).
Sub tema “Descopera functiile si caracteristicile speciale ale gamei TET de la Arctic, care te ajuta sa ai un stil de viata eficient si econom!”, cei care participa la concurs sunt invitati pana pe 31 iulie 2012 sa intre intr-un joc tip board game, cu activitati specifice unei zile de weekend din viata unei familii obisnuite, in urma carora participantii invata concret cum sa economiseasca resurse esentiale si implicit bani.
Regulile jocului sunt simple. Fiecare concurent trebuie sa finalizeze jocul intr-un timp cat mai scurt, economisind cat mai multe resurse si indeplinind cele 3 obiective principale: sa-i ramana timp liber pentru intalnirea cu prietenii, plimbarea cu copilul in parc sau iesirea la teatru. La finalul jocului, dintre participantii care au indeplinit toate conditiile, va fi extras prin tragere la sorti castigatorul premiului cel mare: un set complet de electrocasnice Arctic TET. Mai exact, castigatorul va primi o combina frigorifica AK366NFS+, o masina de spalat rufe AFD1200A+, o plita incorporabila ARSG64121S si un cuptor incorporabil AROIM24500S, care il vor ajuta sa puna in practica regulile de economisire invatate in timpul jocului. In plus, participantii clasati pe urmatoarele locuri pot castiga unul din cele 40 de premii secundare, constand in produse electrocasnice marca GRUNDIG: 10 aspiratoare de masa model VCH 7830 si 30 MP4 Playere model Mpixx 1200 black.
Accepta provocarea Arctic si joaca Electronomic pe site-ul www.electronomic.ro

Sursa si foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply