Interior in culori calde pentru sezonul rece

0

Vrei sa resimti caldura ori de cate ori ajungi acasa dupa ce ai infruntat frigul de afara. Confortul vizual este primul care iti genereaza aceasta stare, de aceea este important ce culori ne inconjoara in propriul camin.

Tangerine Tango
A fost culoarea anului, asa ca nu se dezice nici pe final de 2012. Un singur perete intr-o incapere este suficient pentru a putea crea o atmosfera plina de vibratii calde, pozitive.
Galben-mustar
Genereaza o stare emotionala care te face sa uiti de vremea de afara si iti aminteste ce bine este sa fii acasa si sa te relaxezi la sfarsitul zilei. Combina cu alb si negru pentru un succes garantat.
Visiniu
O piesa de mobilier in aceasta nuanta incalzeste instantaneu privirea oricarui musafir sau al membrilor familiei. Poti la fel de bine sa mizezi in acest caz si pentru ciocolatiu sau indigo, in functie de preferinte.
Auriu
Trendul la final de an pentru auriu vine alaturi de ideile de accesorizare pentru sarbatorile care se apropie. In orice caz, daca esti in cautarea unui strop decorativ masculin, atunci opteaza pentru materiale textile in aceasta nuanta sau pentru vesela de pe masa.
Mov
O alta varianta cu personalitate pentru acest sezon este movul, dar in nuantele pruna sau strugure. Un astfel de accesoriu emana caldura si se incadreaza de minune in paleta de iarna.

Sursa: HGTV
Text: Alexandra Badita
Foto: HGTV

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply