Inspirată de articolele din Practic Idei, croșetez gentuțe și fluturași

3
pag 29
Monica Ioneci
Dragă redacție,
Pentru început vă mulțumesc pentru premiul acordat articolului meu din nr. 4/2013 şi revin cu aceste rânduri pentru a vă spune cât de mult ne inspiră re-vista voastră cu diferite articole, aşa învățăm şi noi ceva nou de fiecare dată.
Monica-Alina Ioneci, sat Dolheşti, jud. Iaşi
Aşa cum v-am promis, revin cu mare plăcere alături de alți participanți şi vă trimit din nou un exemplar din ceea ce lucrez.
M-am inspirat din revistele anterioare enorm, având în vedere că îmi place să croşetez; de această dată am făcut o gentuță şi câțiva fluturaşi, cu câteva modificări față de alte articole, precum cel al doamnei Marilena Tuță din jud. Olt, care a croşetat o gentuță foarte frumoasă.
Mi-a plăcut mult articolul doamnei Maria Bicoiu din jud. Brăila, modelul de botoşi, eu fac altfel de model, însă al dumneaei mi-a plăcut foarte mult şi pe această cale o rog, dacă doreşte, să-mi trimită şi mie o pereche ca model să pot învăța, contra cost dacă e  nevoie.
Gentuța e foarte uşor de croşetat, iar accesoriile le improvizez pe loc, apoi le ataşez aşa cum îmi place sau după modelul pe care îl vrea fiecare. După prima gentuță, am făcut mai multe pe care le-am vândut cu 10 lei bucata, o nimica toată, dar mă bucură faptul că le plac celor care le vor, multe dintre ele fiind fete, li se pare ceva nou şi frumos.
Fluturaşii sunt foarte simplu de realizat, sunt frumoşi de pus pe o noptieră în loc de bibelou sau ca broşă de purtat pentru fetițe. Îi fac din resturi de ață rămase.
Datorită doamnei Angelica Trică din jud. Vâlcea, cu articolul din nr. 3/2013 despre plante şi în special orhidee, au înflorit şi ale mele şi sunt foarte frumoase, am două la fel, alb cu galben şi una e diferită, dar încă nu a înflorit, însă am învățat câte ceva şi mi-au fost de mare folos sfaturile dumneaei; sunt înflorite de aproape 2 luni şi încă mai țin florile.
Tot datorită vouă am şi alte plante înflorite, printre care şi trandafirii de grădină; mă bucur enorm de fiecare dată când cumpăr revista şi mai aflu câte ceva nou.
Sper să pot trimite data viitoare poze cu plantele pe care le am, sunt o iubitoare de flori şi-mi face plăcere atunci când sunt în preajma lor.
Doresc multă sănătate re-dacției şi toate cele bune!
 

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion3 Comments

  1. ioneci monica

    Draga redactie pentru inceput vreau sa va urez un an nou siun sincer calduros La Multi Ani pentru noul an .revin cu mare placere multuminduva pentru premiile si aparitiile articolelor in revista d -voastra astept cu nerabdare sa apara in fiecare luna pentru a mai invata cate ceva nou ma bucur ca ne puteti oferi cat mai multe idei.De curand am participat la un concurs de reciclare organizat de UNICEF PRIN INTERMEDIUL SCOLII GIMNAZIALE din satul nostru .impreuna cu baiatul am confectionat un tractoras di carto ,hartie glase .plastic ,capace de la borcane pe post de roti ,dopuri ,ciolofan lucruri de care mai multe ori le aruncam fara sa stim ca se pot realiza lucruri si obiecte frumoase .daca reusesc incerc sa va trimit fotog prin email .O sa revin si cu alte articole inspirate din revistele practic ideii.

  2. Pingback: bricolaje pentru copii | Revista Practic idei

Leave A Reply