Indrazneste si foloseste mobila rosie

0

Exista tendinta de ne orienta spre obiecte de mobilier in culori neutre. Statistic, cele mai bine vandute canapele sunt cele gri si maro, dupa care umeaza cele negre si cele verzi. De ce nu am folosi mobila rosie. Mobila tapisata in tesaturi rosii sau vopsita in rosu.

Este adevarat ca rosul poate fi mai greu de integrat in decor, dar la fel de adevarat este ca aduce un plus de stil si personalitate spatiului. Rosul este o culoare calda, iar mobila rosie trebuie aleasa in functie de destinatie, decorul general al camerei si al casesi si, mai ales, nunata de rosu.

Citeste si: Mobila de living amestecata. Culori diferite, aceeasi forma

Pentru a fi sigur ca nu exagerezi foloseste rosul intr-un decor neutru.

Peretii pot fi albi, podele maro deschis, draperiile sau jaluzelele bej. In acest fel, mobilierul cu tapiserie rosie sau mobila rosie se va incadrea perfect si va crea puncte de interes in camera.

O canapea rosie si un tablou in care predomina nuantele rosii sunt de ajuns pentru a obtine un decor armonios si modern.

Citeste si: Combinatii de culori indraznete pentru casa ta

Mobila rosie poate fi integrata si intr-un decor alb-negru, ca nuanta de contrast. Daca rezultatul ti se pare prea agresiv, poti opta pentru o piesa de mobilier in care rosul este asortat cu o alta culoare sau nonculoare. Scaune rosii, canapele rosii, pereti rosii. Fiecare solutie in parte este un indemna pentru mobila rosie.

Rosul este o culoare pretentioasa, tocmai de aceea poate fi greu de integrat in decorul camerei. Nu este nevoie sa alegi cea mai puternica nuanta de rosu pentru piesele de mobilier.

Poti opta pentru un rosu caramiziu, rosu corai, rosu tangerine sau un rosu bordo, adica nuante mai subtile, mai calde.

Citeste si: Portocaliu si albastru, scheme de culori si idei

Mobila rosie inseamna un decor opulent. In acest caz, piesele de mobilier trebuie sa aiba o nuanta intensa, eventual sa fie confectionate din materiale luxoase.

Un decor clasic este perfect pentru mobila rosie.

Citeste si: Magie neagra. Decor cu un perete negru

Incadrarea si integrarea pieselor de mobila rosie depinde de imaginatia si indrazneala ta.

Tine cont ca rosul este o culoare intensa si energica iar folosirea ei in dormitor trebuie sa fie in tandem ci nuante care sa-i neutralizeze energia. Si o avertizare: rosul in bucatarie creste apetitul.

Sursa: houzz.com

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply