Începe marea grătăreală. Cum îți echipezi terasa de vară?

0

Românul s-a născut gratargiu. Toți ne pricepem la perpelit mici sau cefe pe jar. Dar, dacă vrei într-adevăr să ți se ducă vestea în cartier și ai și o terasă de care să profiți în acest sens, există câteva lucruri care ajută. Pe cele mai multe le găsești în rate la Dedeman. Adică, poți să le iei pe toate dintr-un foc, ca să nu pierzi niciun weekend cu soare și potențial de grătare.

Obiectul muncii

Să începem cu punctul de interes maxim: grătarul. Ai diverse posibilități, după buget, spațiu și nevoi. Dacă vrei să fii șef peste mititei pe termen lung, unul din cărămidă e alegerea. Doar că-ți trebuie un spațiu dedicat, unde să rămână pe veci, fie iarnă, fie vară. Dacă n-ai de gând să faci grătar chiar în fiecare zi, există și variante mobile de calitate. Există chiar modele cu reglarea temperaturii de gătire, chiar dacă tot pe cărbuni funcționează. Iar dacă ai ceva neliniști legate de vecinii afectați de fumul gărtarului, ai și varianta pe gaz, cu butelie. Poate că nu simți aroma lemnului, dar rezultatele sunt deseori mai bune. Pentru că poți controla procesul mai ușor. Și nici nu miroși a afumătoare după.

Zona lounge

Afară gătim, dar tot afară ne relaxăm. Că pentru asta s-a inventat terasa. Și ca să fie relaxare adevărată, lasă aparatele de tortură denumite popular scaune pescărești acolo unde le e locul. În garaj. În universul civilizat al secolului 21, există ceva ce se numește mobilier de grădină. Adică fotolii și canapele la fel de confortabile ca alea din sufragerie, dar făcute din chestii rezistente la ploaie, vânt și vijelii. Sau, dacă ai avut divina inspirație de a planta și niște pomi în curte, poți opta pentru șezlongul cu balans, supranumit și hamac. Nu e nimic mai relaxant și mai boem.

Parcul de distracții Xulescu

Ai grătar, ai zonă de relaxare. Dacă te învârți prin curte și încă mai vezi spații verzi generoase, mai ai loc de ceva. De o zonă destinată copilor, care să-i țină ocupați și fericiți cât tu te ocupi de sarcini care-ți necesită întreaga atenție. Cum ar fi degustatul micilor sau punerea berii la rece. Tot la Dedeman găsești opțiuni suficiente pentru un mini-parc de distracții care să-ți poarte numele: leagăne, tobogane, chiar și trambuline.

Ustensile de îngrijire

Relaxare, relaxare, dar mai trebuie să și muncești ca să ții acest colțișor de rai în frâu. Mai ales cu ploile dese de vară, toată verdeața din curte se dezvoltă cu o viteză greu de imaginat. Dar ca să nu fie treaba prea dificilă, un utilaj potrivit este o investiție de neprețuit. Dacă ai loc în garaj, ia-ți o mașină de tuns iarba, mai ușor de mânuit. Dacă nu, motocoasa este și ea o opțiune, câtă vreme vine cu toată suita de accesorii de protecție.

Hai că încă ai timp să-ți pregătești grădina de grătare și voie bună! Nu trebuie să aștepți până vara viitoare. Cu un card de cumpărături, cum e CardAvantaj, iei tot ce ai nevoie dintr-o vizită. Iar în câteva zile, poți să-ți transformi curtea într-un living exterior.

 

 

 

Sursă: Digital Metrics

Sursă foto: CardAvantaj.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply