Incep targurile de Martisor

0

Targurile de Martisor din acest an sunt insotite si de targuri de produse traditionale, asa ca aveti un motiv in plus sa le vizitati.

Expo Martisor – Romexpo

In perioada 24 – 27 februarie, Expo Martisor (Romexpo) reuneste firme care prezinta branduri cunoscute din domeniile: bijuterii si accesorii, obiecte handmade si vintage, cosmetice, confectii, incaltaminte.

Targul de Produse Traditionale

Sortimente de branzeturi din lapte de vaca, oaie, capra sau bivolita in coaja de brad, carnati si salamuri, preparate dupa retete tinute secret in familiile din mediul rural, gemuri si dulceturi, prajituri de casa, turta dulce si halvita, miere, siropuri naturale, vin ecologic, sunt cateva din produsele care ii vor incanta de cei care viziteaza Targul De Produse Traditionale, organizat de Romexpo.


Targul Martisorului – Muzeul Taranului Roman

Intre 25 februarie si 1 martie are loc Targul Martisorului, la Muzeul Taranului Roman !

300 de mesteri tarani, artisti plastici si studenti va asteapta sa targuiti martisoare cu vino-ncoa’: mărtisorul traditional de Bucovina sau Bistrita, martisoare de criza si suprarealiste, martisoare trendy, emo sau catchy, martisoare cat sa va incapa inima si buzunarul.

Nu vor lipsi nici martisoarele gastronomice

Turta dulce, dulceturi, zacusca, gem de prune, kürtös kalács, prajiturele de Alexandria si de Baia Mare, suc de mere de Malancrav, miere si alte bunatati.

Program: 25 februarie – 1 martie, orele 10.00 – 18.00
Pret bilet: 4 lei, 2 lei (elevi, studenti, pensionari)


Articol EXCLUSIV ONLINE

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply