În grădină, flori multicolore

0

Rodica Mateescu, loc. Râmnicu Vâlcea, jud. Vâlcea
Dragă redacție,
Iubesc florile și încerc să mă înconjor de ele pe cât pot, de aceea grădina este plină de flori multicolore.
Ați intrat în casa mea, ca să spun aşa, cu câțiva ani în urmă, prin intermediul nepoatei mele, iar de atunci citesc cu mare drag revistele practice. Îmi plac în mod deosebit articolele despre grădină şi flori, pentru că iubesc foarte mult florile.
Ele dau bucurie, entuziasm şi culoare vieții mele. Consider că fără ele nimic nu ar mai avea farmec în jurul nostru, lumea ar fi tristă şi gri. Am şi eu un colț de grădină plin de flori multicolore ca un curcubeu. În această toamnă caldă şi luminoasă am intrat cu petunii, zorele pitice şi agățătoare, crăițe, moțul-curcanului, mireasa-soarelui, floarea-soarelui şi ultimele grațioase şi gingaşe gladiole.

flori de gradina
Foto: Rodica Mateescu
Sper ca timpul frumos să se păstreze cât mai mult, pentru ca ele să-şi păstreze cât mai târziu în toamnă culorile şi prospețimea. Niciuna dintre florile enumerate mai sus nu necesită o îngrijire fizică specială, însă dacă le acorzi multă afecțiune şi le îngrijeşti cu iubire vei avea cele mai bogate şi strălucitoare flori. Sunt ca nişte copii: cu cât te învârți mai mult în jurul lor şi le vorbeşti cu căldură, cu atât se dezvoltă mai sănătoase, pline de viață şi te răsplătesc cu parfumul şi coloritul lor. De aceea admir toate cititoarele revistei care au grădini minunate. Înseamnă că şi sufletele lor sunt la fel.
Vă trimit şi câteva poze cu dragele mele flori. Vă doresc o toamnă bogată şi în redacție şi în suflete!
Foto: Rodica Mateescu

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply