Imprimeuri pentru un living primitor

0

Odată cu venirea primăverii, simțim nevoia să aducem euforia renașterii naturii și în interior. Acest lucru nu presupune să întoarcem casa cu susul în jos, ci totul poate fi făcut cu ajutorul unor mici intervenții. Haideți să vedem cum putem obține un living primitor.

Materialul textil cu pattern din imagine face parte din colecția Sojourn Prints & Embroideries, a brandului Sanderson, și costă 726 lei/ml la magazinul La Maison. Se numește Jamila, este realizat din in 66% și bumbac 34% și are o lățime de 131 cm.

Magia textilelor își face și de data aceasta efectul, deoarece puterea lor este mare atunci când sunt personalizate cu imprimeuri vesele, animate. Nu ne rămâne, așadar, decât să înlocuim vechile draperii cu unele colorate, în ton cu sezonul, iar primăvara ne va zâmbi de la fereastră. Acestora le putem asorta și pernuțe decorative din aceeași colecție cu draperiile, pentru a asigura armonia amenajării. Dacă vrei o schimbare și la nivelul pieselor de mobilier, nu trebuie să le înlocuiești cu unele noi, pentru că tot textilele pot rezolva problema. Trebuie doar să iei legătura cu un croitor, care îți va crea niște huse ce vor schimba cu totul aspectul fotoliilor sau al canapelei, iar rezulttaul va fi un living primitor de care te îndrăgostești iremediabil.

Bineînțeles, ar fi de preferat să coordonezi imprimeurile și în acest caz, fiindcă, în caz contrar, riști să obții un interior foarte încărcat. Este evident că pentru a pune în aplicare aceste trucuri de schimbare a decorului cu ajutorul textilelor este recomandat ca pereții să fie finisați cât mai simplu, fie cu vopsea lavabilă, fie cu tapet fără pattern sau cu un model foarte discret. Poți aduce în cadru și un covor, dar să fie unul simplu, neîncărcat.

Un fotoliu cu pattern uni poate deveni o piesă de rezistență a amenajării cu ajutorul unei huse animate, ce va împrospăta și înveseli decorul. Îi poți asorta chiar și o pernuță decorativă cu aceleași coordonate.

Foto: Sanderson prin La Maison

Articol preluat din revista Casa Lux, nr. 4/2017

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply