Importanta unui proiect de casă și diferența dintre casa la roșu și casa la cheie

1

Primul lucru la care ne gândim când vine vorba despre construcția unei case este cât valorează aceasta. Însă, înainte de a construi casa, cel mai important pas este să stabilim proiectul de casă. Eproiecte oferă modele de casa, proiect casa și dacă alegi să construiești cu această firmă, vei beneficia de proiectele de case gratuite.

Proiectul de casă este schița casei, planul în baza căruia constructorul îți ridică locuința. Acesta cuprinde proiecte arhitecturale, de rezistența și de instalații, adică toate informațiile specifice legate de casă și de amplasamentul ei. Proiectul de casă este esențial în construirea unei case, iar cu echipa Eproiecte ai șansa să alegi un proiect de casă personalizat, adaptat nevoilor și bugetului tău. Cu un proiect de casă finalizat și adecvat, te asiguri că totul este sub control, iar casa ta nu se realiează “după ureche”.

Când vine vorba de execuția unei case, vorbim de case la cheie și case la roșu. În continuare vom vedea care este diferența dintre ele.

Casa la cheie este complet finisată. Trebuie doar mobilată și te poti muta în ea. Aceasta include:

– săpătură, subsol dacă este cazul, fundații, eventuale terase, turnare stâlpi, grinzi și plăci pentru fiecare nivel în parte, scări interioare și exterioare, compartimentări și închideri din zidărie, șarpantă, structura acoperișului, tabla montată pe acoperiș, tâmplării, uși și geamuri;

– execuția instalațiilor inclusiv obiecte sanitare, radiatoare, corpuri de iluminat, întrerupătoare, prize, centrală termică;

– execuția finisajelor ce includ: termosistem, tencuieli, lavabile, gresie, faianță, parchet, tâmplării, tapet.

Casa la roșu nu are finisaje făcute și instalații trase. Ea include:

– săpătură, subsol dacă este cazul, fundații, eventuale terase, turnare stâlpi, grinzi și plăci pentru fiecare nivel în parte, scări interioare și exterioare, compartimentări și închideri din zidărie, șarpantă, structura acoperișului.

Sursa foto/texte: eproiectedecase.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

Leave A Reply