Îmi petrec timpul liber meșterind diverse lucruri

0
sporul casei
Foto: Cătălin Rus
Cătălin Rus, Cluj
Dragii mei,
Sunt un fan al acestei reviste din 2001, când am descoperit primul număr. De-a lungul timpului am urmărit cu mare plăcere tot ce au construit cititorii în articolele trimise spre publicare. Multe creații sunt simple și utile și totodată dovedesc plăcerea celor ce pot construi și crea și încearcă să arate și altora.
Vă felicit și vă doresc să nu întrerupeți șirul publicației! Și eu fac parte dintre cei pasionați de meșterit, de aceea trimit alăturat acestor rânduri câteva poze făcute de o cunoștință; nu au reușit toate, dar sper că se va înțelege ceea ce am vrut să creez. Sunt lucrări pe care le-am conceput și făcut în timpul liber, din diferite lucruri rămase sau aruncate de alții.
La setul de sticle decorative am folosit sticlele goale. Le-am recuperat pe cele cu forme mai deosebite, am introdus în ele într-o combinație aleatorie zaț de cafea, praf de var, oxid colorat, praf de ciment etc. Și au rezultat obiectele pe care le vedeți în fotografii.
Am făcut și o ramă aparte, pe o bucată de polistiren, rămasă de la izolarea locuinței, am lipit o imagine de la un calendar, cu un peisaj superb, iar pe margini am lipit bucățele de faianță și gresie rămase de la placatul băii unei cunoștințe.
Tot dintr-o bucată de polistiren, de izolat tavane, am decupat cu traforajul un cerc, l-am numerotat sub forma unui ceas, iar de la un ceas vechi am recuperat mecanismul, pe care l-am lipit pe bucata de polistiren și am creat alt ceas de perete. Sunt lucruri simple, dar frumoase. Sper că vor dori și alții să le încerce.
Succes!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply