Idei pentru un coltisor de vacanta

0

Afla cum poti sa aduci vacanta mai devreme in casa ta cu cateva sfaturi decorative.

DORMITORUL
Foloseste textura si culoarea pentru a crea o atmosfera de vacanta in dormitor. Decorul romantic si relaxant poate fi obtinut cu ajutorul unor draperii fine, care cad in falduri si culori care contrasteaza peretii. Nu uita sa achizitionezi si o lenjerie de pat subtire pentru a-ti aminti de vara.
SUFRAGERIA
Vrei sa te simti ca la plaja sau intr-o statiune exotica? Investeste intr-un ventilator de plafon si inlocuieste corpurile de iluminat cu veioze care lasa incaparea semi-obscura. In plus, nu uita sa strangi telecomenzile de la aparatura din camera intr-un singur loc, poate intr-un cosulet handmade pentru a completa atmosfera de relaxare.
INTRAREA
Inca de la intrarea in casa, trebuie sa te simti ca si cum ai pasi intr-un spatiu care iti aduce liniste si odihna. Aprinde lumanari parfumate pe masuta din hol si fa ordine cat mai des, ca sa nu te intampine un teanc de facturi si plicuri nedesfacute.
BAIA
Dupa o zi lunga si obositoare, te astepti sa gasesti oaza de liniste intr-o baie lunga in cada. De ce sa nu transformi baia intr-un adevarat spa? Redecoreaza in culori cat mai naturale si deschise si parfumeaza cu lumanarile preferate inainte de a intra in cada. Mici accesorii precum scoici sau nisip pot face diferenta!
MIROS
Stii deja ca simtul olfactiv este cel mai sensibil, asa ca imaginatia te va duce de indata pe taramuri de vacanta daca mirosul din casa este asociat cu refugiul zilnic. Flori in vaza langa pat sau lumanari parfumate pentru ganduri despre mare, munte sau un spatiu rustic.

Sursa: She Knows
Text: Alexandra Badita
Foto: Shutterstock

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply