Idei pentru baia impartita de adulti si copii

0

Spatiul unui apartament nu permite de cele mai multe ori sa aranjam o baie separata pentru cei mici, asa ca pe masura ce cresc, trebuie sa decoram incaperea pentru gusturi comune.

TURCOAZ SI ORANJ: culorile se imbina de minune si sunt dedicate atat genului feminin, cat si masculin. Nu mai trebuie decat sa pozitionati doua oglinzi pe perete pentru a da impresia de mai mult spatiu.
– ALBASTRU: o nuanta deschisa creeaza impresia unui spatiu generos in baie si cele mai potrivite prosoape in acest context sunt cele portocalii.
– VERDE: nu-i asa ca verdele parca iti da pofta de viata? Micutii vor fi cu siguranta incantati de aceasta alegere. In plus, daca vrei sa ai mai mult spatiu de depozitare, foloseste o chiuveta cu picior pentru a lasa loc de un raft in baie.
 
– DUNGI:  efectul de panglica poate fi creat cu usurinta si in baie, unde poti alterna doua culori precum verde si oranj sau albastru si galben.
PERDEA: un accent galben si jucaus se potriveste pentru perdeaua de la cada sau de la dus. Atmosfera poate fi chiar inveselita daca perdeaua are un model de…curcubeu.
– PROSOAPE: nu uita sa pastrezi prosoape separate pentru adulti si pentru cei mici. Pentru copii poti sa mergi pe modele cu delfini, pesti sau alte animalute.
– CLASIC: atunci cand sunt in pragul adolescentei, copiii vor sa devina adulti cat mai repede, asa ca nu vor mai fi incantati de o baie decorata prea copilaros. Renoveaza intr-un stil clasic, pentru toate gusturile: baia alba. Faianta, gresia, chiuveta si dulapurile suspendate nu primesc nicio culoare, dar pentru un accesoriu care sa salveze monotonia, poti alege un copacel in ghiveci.
– ROZ: fetitele vor fi incantate de o baie cu pereti roz sau mov, care sa aiba si prosoape sau alte accesorii asortate. Desigur, e mai greu de multumit adultii, mai ales partea masculina, insa daca iti place sa renovezi des, iti vei da seama ca fetele isi schimba des gusturile si rozul este doar o faza trecatoare.

Sursa: HGTV
Text: Alexandra Badita
Foto: HGTV

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply