Idei pentru amenajarea locuinței tale

0

În această perioadă, fiindcă tindem să petrecem tot mai mult timp acasă, este important să avem o atmosferă cât mai plăcută care să ne destindă. De aceea, este ideal să avem piese de mobilier și accesorii de design care să îți ofere un cadru stabil pentru propria ta poveste.

Idei pentru amenajarea locuinței tale

Fiindcă tindem să petrecem tot mai mult timp acasă, este necesar să avem un spațiu de care să ne bucurăm, unde să ne putem relaxa sau să ne concentrăm atunci când lucrăm din confortul propriei locuințe. Deoarece nu este ușor să-ți amenajezi locuința, Concept22 vine în ajutorul tău cu o mulțime de idei de amenajare și organizare. Urmărește sfaturile de mai jos și descoperă idei de decor și inspirația de care ai nevoie pentru casa ta.

Retro-industrial-urban. Acestea sunt cele trei stiluri reprezentative pentru Concept22, magazinul tău online de mobilă și accesorii de design interior. Fiindcă design-ul interior este despre oameni și felul în care aceștia trăiesc și își amenajează propriul spațiu care îi înconjoară, de care se bucură sau de unde lucrează. Magazinul nostru oferă posibilitatea unei amenajări interioare de calitate cu mobilier realizat de artizani indieni care lucrează direct cu piele și lemn.

Canapele clasice – elegantă și rafinament

Fiindcă este important să te simți bine în propria locuință, indiferent de câte camere dispune casa ta pentru diferitele tale activități, cu piesele de mobilier potrivite poți amenaja după bunul plac. Spre exemplu, iubitorii designului clasic, elegant pot opta pentru canapele clasice, precum canapeaua Chesterfield. Acest tip de canapea este lucrată din piele veritabilă și reprezintă o piesă de mobilier extrem de impunătoare. În tratarea acesteia, Concept22 folosește anilina, o substanță extrem de calitativă pentru procesarea pielii, ce oferă canapelei un aspect bogat și natural.

Genul acesta de canapea poate fi amplasată oriunde în living, mai ales dacă livingul este spațios. Mai mult decât atât, canapeaua Chesterfield este extrem de comodă și oferă un plus de stil casei tale.

O oază de relaxare

Îți poți amenaja propria oază de relaxare în locuința ta dacă alegi mobilierul și accesoriile de design potrivite. Dacă spațiul livingului îți permite, poți așeza într-un colț al camerei sau la fereastră un scaun din colecția de scaune pentru living. Spre exemplu, așează un scaun Butterfly, alături de o plantă mare, precum un ficus sau un palmier. Acest spațiu poate fi dedicat exclusiv momentelor tale de relaxare ca atunci când citești o carte, o revista sau pur și simplu te odihnești după o zi agitată. Iar silueta comodă a scaunului te convinge să îți iei o pauză, te cucerește și emoționează. Modelul acesta este realizat din piele de bivol fină, tratată pentru un aspect ireproșabil.

Scaunul Butterfly este disponibil în mai multe culori, iar o culoare care te poate binedispune este rozul pudrat. Îl poți alătura unei încăperi ce conține elemente industriale, ca o biblioteca din metal negru fiindcă se va crea un contrast foarte interesant între stiluri. Iar dacă îl alături unor piese vintage se va crea un aer feminin, shabby chic. Descoperă scaunul Butterfly, acesta obiect de design pe care îl vei iubi pentru simplitatea, frumusețea și funcționalitatea sa și care îți oferă o soluție inedită în amenajarea locuinței tale.

Descoperă o colecție întreagă de piese de mobilier care să îți reflecte propriul stil de viață și viziunea. Celebrează-ți propria individualitate și amenajează-ți casa cu mobilier unicat și de calitate!

 

 

Sursă: agenția SeoPower

Sursă foto: Concept 22

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply