Campanie BRD: Idei pentru amenajarea balconului

0

balconDaca nu-ti place cum arata balconul tau, foloseste ideile noastre pentru amenajarea balconului de la bloc. Ne-am gandit la solutii simple si practice, astfel incat investitia sa fie cat mai mica si sa poti face tot ceea ce tine de amenajarea balconului de la bloc singur, in doua-trei zile.

Balconul este un detaliu al apartamentelor noastre pe care nu trebuie sa-l neglijam. Amenajarea balconului mic este o provocare. Solutia este sa nu depozitiezi nimic in acestea, sau daca este absolut necesar sa folosesti lazi si ladite care pot sa aiba dubla functie: scaune, mese si spatii de depozitare.

Foloseste vopsea in culori deschise, vesele si perne pufoase pentru a face locul primitor, jardiniere in exteriorul balustradei si plante agatate. Este solutia cea mai buna pentru a avea si flori si spatiu, dupa amenajarea balconului de la bloc.

♦ Utilizeaza plante in ghivece mici. Fac spatiul sa para mare si bogat, sunt mai usor de ingrijit.
♦ Foloseste felinare. Fie doar pentru decor, fie functionale.
♦ Monteaza un parasolar. Este mai bun decat perdelele, lasa aerul sa circule si pastreaza racoare. In plus nu-ti obtureaza perspectiva si este util si cand ploua.

Spune-ne ideea ta de amenajare a balconului, completeaza formularul pentru concursul BRD si poti castiga un GIFT CARD in valoare de 400 de lei.
Citeste regulamentul.

Sursa foto: Image courtesy of winnond / FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply