Idei Feng Shui pentru incepatori

0

Poate fi usor pentru orice proprietar sa isi organizeze casa in dupa regulile Feng Shui.

Feng Shui sau arta de a trai in armonie cu elementele inconjuratoare pot fi si la indemana ta daca stii cativa pasi simpli.

Energia pozitiva Chi

Ca sa aduci si sa mentii aceasta energie in casa ta nu trebuie decat sa iti mentii casa curata, sa nu lasi mult gunoi sa se adune sau praf. Chi reprezinta energia pozitiva, vitalitatea care se propaga in casa ta influentandu-te direct. Un Chi armonios inseamna o viata echilibrata.

Aseaza mobila cu fata spre usa

Prin asezarea mobilei cu fata la usa iti vei asigura un Chi pozitiv, deci o viata armonioasa. Asigura-te in acelasi timp ca mobila este aliniata.

Foloseste oglinzi la capatul holurilor

Un hol care se termina cu un perete gol nu foloseste la nimic. Pune la capatul holului o oglinda pentru a crea iluzia de spatiu si de mai multa lumina.

Creeaza o atmosfera calda

In casa ta trebuie sa domneasca linistea si pacea. Pentru un efect placut foloseste clopotei pe care sa-i agati pe balcon – au un efect relaxant.

Adu plante in casa

Plantele simbolizeaza viata, adu cat mai multe in casa ta, insa atentie, nu si in camera in care dormi. Poti deasemenea sa cumperi un acvariu cu pestisori – care la fel, atrage energiile pozitive.

Feng Shui-ul nu este nimic altceva decat un mod de viata simplu si echilibrat. Pentru cei care nu au incercat inca, treceti la treaba sa vedeti diferenta.


Articol EXCLUSIV online
Text: Draghici Elena
Foto: Stockxpert

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply