Idei de decorare a unei case moderne

0

Din ce in ce mai multi oameni pun accent pe felul in care isi amenajeaza si reamenajeaza locuinta. Pentru a se simti bine in propria casa, oamenii o mobileaza si o utileaza modern, investesc in produse care le pot aduce avantaje estetice si se vor dovedi utile.

Orice casa moderna merita sa fie decorata cu usi de sticla glisante, acestea inlocuindu-le pe cele de lemn si permitand accesul dintr-o incapere in alta in mod elegant si discret. Astfel spatiul de locuit se transforma intr-un spatiu ideal, original si deosebit.

Avantajele usilor de sticla glisante

Asa cum poate banui marea majoritate a cititorilor, usile de sticla glisante sunt usor de intretinut, de montat si sigure. Usile de interior dar si cele de exterior sunt sigure pentru ca sunt compuse din materiale de cea mai buna calitate care nu provoaca rani locatarilor nici in cazul in care acestea se sparg.

In al doilea rand, usurinta in montare este un alt avantaj al usilor de sticla glisante iar intretinerea lor se realizeaza folosind produse de curatenie special destinate sticlei. Usile glisante dau valoare zonei in care sunt montate, sunt ideale pentru a fi amplasate la trecerea dintre camere sau la granita cu exteriorul, unele inlocuind chiar un perete. Usile glisante au un sistem de functionare foarte simplu care permite accesul facil. Acestea se potrivesc stilulu de amenajare ales, conferind un aer modern oricarei incaperi.

Design modern, manevrabilitate usoara si durata de viata mare

Acestea sunt principalele caracteristici si avantaje ale usilor glisante de sticla. Pe langa functionalitatile primordiale, anume accesul dintr-o camera in alta, intervine si luminozitatea optima a spatiului, o mai buna aerisire si o priveliste mai frumoasa, ascunsa de usile traditionale de lemn sau de metal.

Sistemele de culisare sunt destul de recent aparute pe piata si deja au ajuns in topul preferintei clientilor, avand o manevrabilitate usoara. Chiar si copiii le pot folosi fara a-si prinde degetele, fara a ramane incuiati, fara a provoca stricaciuni iremediabile (de exemplu desenele cu markerul pe usa de lemn). Totodata, aerisirea si iluminarea incaperii este optima de aceea usile sunt potrivite pentru livinguri si birouri.

La prima vedere aceste usi par fragile insa realitatea este alta: usile glisante de sticla securizata nu se sparg, nu provoaca pagube materiale sau vatamare corporala. Pentru un confort sporit, solutia optima in amenajarea si reamenajarea locuintei este reprezentat de achizitionarea si montarea usilor glisante de sticla care se integreaza perfect atat spatiului interior cat si celui exterior.

In concluzie, pentru cei care doresc sa isi transforme complet casa intr-un spatiu cochet, usile glisante din sticla ofera posibilitatea economisirii spatiului si timpului necesar intretinerii si reparatiei usilor traditionale.

 

 

Sursa: Digital Metrics

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply