Hota cu aer conditionat

0

Klima este prima generatie de hote hibrid, fiind capabila sa raceasca, sa incalzeasca si sa purifice aerul intr-o incapere de pana la 40 mp.

Hota cu aer conditionat Klima de la Franke este prima din generatia de hote hibrid, creata in colaborare cu Olimpia Splendid, lider in domeniul aerului conditionat si cu studioul International de arhitectura si design King & Miranda.

Aparat electrocasnic multifunctional

Rezultatul este un aparat electrocasnic cu 2 functii distincte si independente, care sunt totusi complementare: functia de hota, extrem de silentioasa, este combinata pentru prima data cu o unitate de climatizare foarte puternica.

Aer mai curat

Cu ajutorul hotei Klima, aerul din bucatarie devine curat si sanatos. Si asta pentru ca, in combinatie cu functiile obisnuite de ventilatie si nivelul extraordinar de silentiozitate, noua hota este echipata cu filtre aditionale montate in unitatea de control a climatului, care purifica aerul si elimina mirosurile neplacute, lasandu-l  curat si perfect controlat din punct de vedere al calitatii.

Se poate achizitiona din magazinele de specialitate, la un pret recomandat de 2574 euro (TVA inclus). 


Articol EXCLUSIV ONLINE
Sursa & foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply