Hamsterul Tomiță face sport seara

0

maximSanda Maxim, Baia Mare
Dragă redacție,
Consider foarte interesantă şi plină de învățăminte revista Practic-Idei și mi-am făcut curaj să vă scriu pentru a vi-l prezenta pe hamsterul nostru.
Tomiță este  hamsterul băiețelului meu David. Soțul meu i-a construit micului rozător o căsuță dintr-un material transparent (care nu se sparge) în care a făcut nişte găurele pentru a pătrunde aerul mai bine.
Tomiță de câte ori ne vede prin preajmă stă cu gurița la una dintre găuri şi aşteaptă să primească semințe de floarea-soarelui decojite. Mănâncă 10 bucăți şi apoi fuge şi se ascunde în rumeguş foarte mulțumit.
Seara îşi începe activitatea: face sport (aleargă) şi aşteaptă să-l scoatem puțin, să ne jucăm cu el prin casă. I-am cumpărat rumeguş cu aromă de măr verde, cred că îi place şi lui, la 2 zile îi schimbăm apa din adăpătoare. David este foarte mândru că are şi el un animăluț, un „prieten alături”, de care îi place să aibă grijă, dezvoltându-şi astfel simțul responsabilității. Îl avem pe Tomiță cam de 1 an, îi merge foarte bine şi sperăm să-i fie tot aşa.
Sper că v-a plăcut povestea și fotografia alăturată acesteia.
Vă mulțumim  din suflet pentru toate sfaturile bune pe care ni le oferiți lună de lună și vă doresc tuturor, redactori și cititori ai revistei, multă sănătate şi multă putere de muncă!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply