Gresie si parchet in bucatarie

0

Da, le poti avea pe amandoua si daca le imbini cu stil pot arata exceptional

Vrei parchet in bucatarie dar ti-e teama din cauza posibilei patari a acestuia? Incearca o metoda indrazneata de a-l imbina cu gresia diferentiind zonele de lucru.

  • In apropierea blatului si a aragazului opteaza pentru doua randuri de gresie, ca in imaginea de mai sus, iar in zona centrala si a mesei monteaza parchet.
  • Pentru a face legatura intre parchet si gresie, alege o bagheta metalica, cum e cea care se foloseste ca prag de trecere pe sub usa.
  • Bagheta se fixeaza in sapa de beton cu holsuruburi pentru a da rezistenta montajului si a nu se crea in timp oscilatii intre parchet si gresie.
  • Baghetele de trecere trebuie alese in functie de materialul feroneriei existente in incapere si de culoarea acesteia (argintiu, inox, auriu, metale platinate sau antichizate, fier brut)
  • Daca bucataria e in nuante naturale de lemn sau piatra si nu esti conditionat de materialul feroneriei, alege baghete de trecere tot in nuante naturale si asorteaza-le fie la culoarea gresiei, fie la a parchetului.

Articol publicat in revista Casa si Gradina
Productie: Mihaela Radu
Foto: Alexandra Pasca

 Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply