Gresie pentru încăperi moderne

1

Acum câțiva ani, gresia avea un rol pur funcțional pentru camerele în care umiditatea sau murdăria era mult prea mare și era mult mai ușor de îndepărtat de pe plăcile ceramice. Cu timpul însă, gresia a început să aibă un rol mai mult estetic, având uneori puterea magică de a schimba radical felul în care arată o cameră. Nu degeaba se spune că dacă vrei ca oamenii sa creadă că ți-ai schimbat baia sau bucătăria este de ajuns să schimbi gresia. Mai mult decât atât, din ce în ce mai multe persoane au început să pună pe primul loc tendințele în designul interior atunci când aleg tipul de gresie pentru bucătărie sau pentru baie.

Gresie pentru bucătărie, gresie pentru baie, nu contează atât de mult încăperea, cât contează calitatea produsului, culoarea, finisajele sau alte mici detalii care te conving pe loc să le cumperi. Dacă îți dorești o gresie de calitate care să dea un plus de farmec încăperilor tale, ar fi bine să programezi o vizită în showroom-urile specializate. Îți vom spune în cele ce urmează de ce:

Toate produsele sunt de o calitate superioară

Indiferent dacă alegi gresie exterior, de obicei, vei găsi gresie tip parchet, gresie pentru bucătărie sau gresie pentru baie, astfel că poți fi sigură că ele vor fi realizate din materii prime de cea mai bună calitate și că vor schimba total aspectul camerelor tale. Dacă îți dorești o gresie pentru baie care respectă designul și arhitectura momentului și face furori printre specialiștii în amenajări interioare, atunci trebuie să ai în vedere produse exclusiviste cu care să atragi toate privirile invitaților.

Ai parte de consultanță cu personal specializat

În momentul în care îți programezi o vizită la un showroom trebuie să te aștepți de fapt la o întreagă întâlnire cu un personal specializat în amenajări interioare. Toți oamenii din echipă vor trebui să fie atenți la nevoile tale și te vor ajuta să alegi cea mai bună gresie pentru baia ta sau pentru orice altă încăpere din casă. Mai mult decât atât, ai putea beneficia de un proiect de amenajare 3D personalizat în care vei putea vizualiza noua ta baie și vei putea calcula exact cantitatea de material necesar astfel încât să nu ieși pe pierdere.

Transport la domiciliu și montaj

Ai investit ceva bani într-o gresie de exterior sau într-o gresie tip parchet și ar fi păcat să o strici în faza de transport sau de montaj, nu? Tocmai de aceea, ai putea solicita transport la domiciliu pentru gresia cumpărată, dar și serviciul de montaj cu echipe specializate. În acest caz, singura ta grijă va alegerea celei mai bune gresii pentru baia ta!

Nu în ultimul rând, ar trebui să alegi gresia pentru baie ținând cont de calitatea imbatabilă a produselor. Indiferent dacă vorbim de baia unei locuinței sau baia unei clădiri de birouri, cu siguranță vei găsi tot ce ai nevoie. Vei putea observa cele mai frumoase modele de gresie exterior, gresie tip parchet sau gresie pentru baia ta. Conceptele arhitecturale inedite împreună cu modelele de efect vor da băii tale un nou aspect, mult mai fermecător.

Sursa:Agentia Digital Workforce
Sursa foto: pixabay.com

 

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

  1. Gresia ramane intr-adevar unul dintre cele mai folosite materiale de constructii, iar cu atatea tipuri si modele disponibile pe piata, avem de unde alege.

Leave A Reply