Gratis la muzee în București

1

Monica Viericiu
Ai vrea să vizitezi câteva muzee din Bucurește, dar stai rău cu bugetul? Atunci află când și unde este intrarea liberă .
La Muzeul Curtea Veche-Palatul Voievodal, aflat chiar în buricul Capitalei, pe str. Franceză 25 (lângă Hanul lui Manuc, alt loc interesant), este gratuit accesul în prima sâmbătă a fiecărei luni. Tot atunci merită să faci o plimbare și până la Muzeul Municipiului Bucureşti – Palatul Şuţu, aflat chiar în apropiere (Bd. I.C. Bratianu, nr. 2). În aceeași zi este acces gratuit și la Colecția de artă plastică Fr. Storck și Cecilia Cutescu Storck (str. Vasile Alecsandri, nr. 16).
Și dacă este început de lună, profită să-ți faci plinul cu o porție generoasă de artă de cel mai înalt nivel. În prima zi de miercuri a fiecărei luni ești așteptat cu porțile deschise, fără să plătești, la Muzeul Național de Artă al României (Calea Victoriei nr. 49-53) pe care merită să-l revezi de câte ori ai ocazia, la Muzeul Theodor Pallady – Casa Melik (str. Spătarului nr. 22), Muzeul „K.H. Zambaccian” (str. Muzeul Zambaccian, nr. 21 A), Muzeul Colecţiilor de Artă (Calea Victoriei nr. 111).
Mai sunt și alte muzee interesante în București care o dată pe lună permit accesul gratuit vizitatorilor. Rămâne doar să le descoperi! Așa că hai să mergem la muzeu!
Foto: Monica Viericiu

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

  1. Pingback: Obiective turistice in Bucuresti | Revista Practic idei

Leave A Reply