Grafica stilizată conferă noblețe

2

Grafica stilizată conferă noblețe – Este o adevărată măiestrie să creionezi un interior contemporan  folosind elemente decorative clasice. Distribuirea ingenioasă a imprimeului și o culoare tare te vor ajuta în acest sens.

dining-Levande_14_ER

Un mix de motive grafice tradiționale nordice și elemente geometrice clare formează imprimeul tapetului și al țesăturilor din colecția Levande, a brandului Scion.

Un spațiu amplu te invită să-ți etalezi talentul și imaginația. De aceea te poți orienta către elemente deco elaborate și care ne-ce–sită suprafețe de expunere generoase pentru a-și reliefa pe deplin frumusețea. Este cazul tapetului sau al țesăturilor cu motive bogate sau supradimensionat creionate. Iar dacă aceste detalii grafice sunt susținute de nuanțe puternice sau de contraste epatante, impactul vizual este garantat. Dar această alăturare (imprimeuri mari și culori electrizante) necesită o distribuire atentă. Te poți orienta către o singură culoare puternică, pe care să o folosești atât în varianta uni, cât și în cea imprimată. Secondează nuanța de impact cu una neutră, pentru că astfel modelul grafic va fi mai bine reprezentat, iar încărcătura vizuală – echilibrată.

dining-Levande_15_ER

Pentru acest decor, lista de cumpărături trebuie să includă: țesătură Lotta – 284 lei/ml/l 140 cm, tapet – 365 lei/rola/L 1.000 x l 52 cm și pernă decorativă – 414 lei/L 45 x l 45 cm. Toate sunt disponibile la La Maison.

Intervino cu piese de mobilier interesante, precum scaunele Cone de la Vitra, create de Verner Panton. Alege și un corp de iluminat de impact. Cel din imagine este modelul Pleat Box, de la brandul Marset. Astfel, fiecare detaliu va fi armonizat în ambient, rezultatul fiind unul îmbietor.

Text: Mariana Nicolae, Foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion2 Comments

  1. Mi se pare prea incarcat, desi pentru un sigur perete tapetat asa, as opta. In ansamblu, in a doua poza, jaluzelele mi se par prea mult… Daca i-as spune sotului meu sa facem asa ceva, cred ca ar pleca de acasa si abia ce avem 2 luni de cand ne-am mutat impreuna, in minunatul Cosmopolis si n-am de gand nici sa plec, nici sa raman singura :))

  2. Mi se pare prea incarcat, desi pentru un sigur perete tapetat asa, as opta. In ansamblu, in a doua poza, jaluzelele mi se par prea mult… Daca i-as spune sotului meu sa facem asa ceva, cred ca ar pleca de acasa si abia ce avem 2 luni de cand ne-am mutat impreuna, in minunatul Cosmopolis si n-am de gand nici sa plec, nici sa raman singura :))

Leave A Reply