Gradina moderna – în ton cu ultimele tendințe

0

Gradina moderna – în ton cu ultimele tendințe – Dacă îți dorești o grădină modernă, cu un decor și cu accesorii inspirate de cele mai recente creații în domeniu, ți-am pregătit mai multe sugestii. Am reunit piese de mobilier și obiecte atrăgătoare, majoritatea create pentru branduri de top de designeri reputați. Am selectat deopotrivă piese de mobilier (minimaliste, cu linii epurate, atrăgătoare, utile și confortabile), obiecte decorative, corpuri de iluminat.
Citește și Decor pentru o verandă de vis.

gradina moderna
Sferă luminoasă Globo, brand Slide. Foto: www.camera107.ro

1.Decorativă și utilă – sferă luminoasă Globo, brand Slide, realizată din polietilenă. Diametru 60 cm. Disponibilă prin www.camera107.ro.

gradina moderna
Banchetă-balansoar Bundle. Foto: www.extremis.be

2.Oferă-ți o repriză de relaxare în cel mai autentic stil “Dolce Farniente” cu bancheta-balansoar Bundle, concepută de Lionel Doyen pentru brandul Extremis. L 249 x l 73 x h 40 cm. Detalii pe www.extremis.be.
Citește și Bucataria din gradina.

gradina moderna
Măsuțe de cafea Alice. Foto: Interior Store

3.Nostime și pline de naturalețe sunt măsuțele de cafea Alice, cu mai multe finisaje disponibile. Diametru 72,5 x h 54,5/76 cm. De la  Interior Store.

gradina moderna
Fotoliu Mr. Bugatti, brand Cappellini. Foto: Intro

4.Are o alură fresh și elegantă. Fotoliul Mr. Bugatti face parte din colecțiile brandului Cappellini, iar designul este semnat de François Azambourg. Este realizat din metal subțire injectat cu spumă poliuretanică. L 64 x l 60 x h 38/70 cm. De la Intro.
Citește și Gradina sic pentru toată familia.
Alege unul dintre produsele de mai sus, caută și altele similare și amenajează-ți 0 gradina moderna in ton cu ultimele tendințe!

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 7/2015.
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply