Gradina de Vara

0

Gradina de Vara reinvie in Herastrau. In fiecare zi intre 14 si 17 ale lunii Florar, de la 12.00 la 20.00, cu intrarea libera.

Micul Paris de pe vremea romantei revine

Timp de 4 zile, predilectia spre plimbare si galanterie au sa fie satisfacute de cea mai cocheta expozitie de flori à La Belle Epoque. 

Chiar daca n-o sa avem jobene cu monoclu sic, batai cu flori (suntem eco) si velocipede la Sosea, aleile umbrite si racoroase si bancutele insorite ale Parcului Herastrau va asteapta.

Produse unicat la preturi imbietoare

Pe langa ele, toate lucrurile cu dichis care fac dintr-o gradina si o casa un “acasa”: flori, seminte de flori si material saditor, ingrasaminte, gazon, masini si aparate de stropit, ghivece, accesorii pentru gradinarit, jardiniere, pavaj pentru alei, piscine, mobilier pentru gradina, parasolare, corpuri de iluminat si servicii profesionale de decorare a gradinii. Multe din ele unicat, sau la preturi mai imbietoare decat de obicei, special alese numai pentru aceasta ocazie.

De opt ani, Gradina de Vara este un loc de intalnire intre comercianti si cumparatori, comercianti care practica preturi speciale si oferte in exclusivitate numai la acest eveniment.


Articol EXCLUSIV online

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply