Garantie extinsa la electrocasnicele mari si mici

0

LG Electronics Romania anunta extinderea perioadei de garantie la electrocasnicele mari si mici, in cadrul campaniei promotionale „5 ani fara griji”.

Cei care achizitioneaza un produs electrocasnic LG inscris in campania promotionala in perioada derularii acesteia beneficiaza de o garantie extinsa, intre 3 si 10 ani, pentru urmatoarele produse: aparate frigorifice (frigidere independente, combine frigorifice independente, combine Side-by- Side), masini de spalat si aparate de aer conditionat tip monosplit – 5 ani garantie, motoare Direct Drive incorporate in masinile de spalat LG cu aceasta tehnologie – 10 ani garantie, cuptoare cu microunde – 3 ani garantie pentru magnetron si aspiratoare – 3 ani garantie pentru motor.

Modalitate de participare

Dupa achizitie, inscrierea in promotie se realizeaza prin trimiterea unui SMS la numarul 1835 cu textul LG, urmat de o verificare. Participantul va fi contactat in interval de 10 minute de catre un operator ce va inregistra datele personale, datele facturii si certificatul de garantie in baza de date a promotiei. In urma verificarii Certificatului de garantie, participantul va primi un SMS de validare a inregistrarii, care certifica termenul de garantie extins.

Dupa data incheierii campaniei, consumatorii care au achizitionat un produs in perioada desfasurarii acesteia, pot continua inregistrarea si revendicarea garantiei extinse in perioada 1 iulie – 31 iulie 2009 printr-un apel telefonic la numarul 021-2332491. Orice revendicare a garantiei extinse dupa aceasta data nu va fi validata.

Regulamentul campaniei

Regulamentul campaniei este disponibil pe website-ul LG Electronics Romania www.lge.ro si in magazinele participante la promotie. Costul mesajului trimis la numarul 1835 este de 0,05 euro (fara TVA) per SMS, in retelele de telefonie Vodafone, Orange, Cosmote, Zapp.

Locul si perioada desfasurarii

Campania se desfasoara in magazinele retailerilor in perioada 20 martie – 30 iunie 2009.

LG Electronics ii are ca principali competitori pe Samsung sau Philips.


Articol EXCLUSIV online
Foto: Stockxpert

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply