Gama noua de masini de spalat eco

0

Indesit Company ofera gama de masini de spalat rufe ECO TIME care pune accent pe protejarea resurselor naturale.

Masinile de spalat rufe din gama ECO TIME au plecat de la cerintele actuale de protejare a resurselor, punand accent pe economia de apa si energie electrica. Astfel, gama este dotata cu o optiune care permite spalarea rufelor din bumbac sau sintetice intr-un timp mai scurt, ECO TIME oferind raspunsul pentru nevoile consumatorului modern, dar si preocupat de protejarea mediului. In plus, noua gama de masini de spalat rufe Indesit are un consum redus de energie incadrat in clasa de eficienta energetica A+.

Noua generatie intensifica preocuparea Indesit pentru protejarea mediului

Noutatea ECO TIME consta si in setul de programe speciale create pentru a raspunde celor mai evoluate exigente in materie de spalare a tesaturilor. Astfel, cele trei programe de spalare pentru articole sport pot facilita activitatea casnica a persoanelor active: Sport Intensiv se adreseaza celor care iubesc sporturile de uzura, Sport Delicat este ideal pentru gimnastica, jogging sau sporturilor in sala, iar programul de spalare pentru incaltaminte sport asigura spalarea la masina a acestora in perfecta siguranta.

Trei tipuri de interfata

Pentru o cat mai buna interactiune a utilizatorului cu tehnologia ECO TIME, Indesit propune trei tipuri de interfata: cu display digital mare, display digital mic si butoane cu LED, adaptate atat masinilor de spalat rufe, cat si masinilor cu uscator.


Articol EXCLUSIV online
Foto: Indesit

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply