Gala Arte si Design Textil 2012

0

Intr-o tara in care multi producatori de textile, decoratiuni si mobila nu au inca un departament de creatie, ci copiaza modele din strainatate, avem o veste buna: viitorii designeri se formeaza in universitatile de arta! Aceste talente le pot revitaliza afacerile prin inovatie si creativitate.

Pe 6 decembrie, in Amfiteatrul Universitatii Nationale de Arta Bucuresti (UNArte), a avut loc Gala Arte si Design Textil, un eveniment organizat de www.moodboards.ro.
Au fost omagiati  maestrii, fosti profesori ai UNArte, si au fost premiati profesorul anului alaturi de studentii din cadrul Departamentului de Arte Textile si Design Textil al Facultatii de Arte Decorative si Design (UNArte).
Maestri omagiati in cadrul Gala Arte si Design Textil 2012 au fost: Ecaterina Teodorescu, Emilia Niculescu, Olga Birman Sabau, Maria Mihalache Blendea, Teodora Stendl si Leontina Mailatescu, fiecare cu o activitate artistica impresionanta, cu numeroase expozitii la activ si multiple premii nationale si internationale castigate de-a lungul anilor.
Studentii premiati in cadrul Gala Arte si Design Textil 2012 sunt:  Alexandru Serban (anul I licenta), Tudor Matache (anul II licenta), Oana Capota (anul III licenta), Nicoleta Bercaru (anul I Master), Teodora Chirosca (anul II master). Toti sunt studenti ai Departamentului Arte Textile si Design Textil din cadrul Facultatii de ArteDecorative si Design al UNArte.
Profesorul anului 2012 desemnat in cadrul Gala Arte si Design Textil2012este Lector Universitar Doctor Claudia Musat.
Prin aceasta gala s-a creat si o legatura intre UNArte si  firmele care activeaza pe piata noastra, dorindu-se ca pentru urmatoarea editie a galei sa se alature si producatorii autohtoni de textile.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply