Fundalul perfect pentru tablouri

0

 

Citeste pe ce fond e bine sa pui tablourile, dar si ce tonuri iti recomandam pentru o amenajare urbana.

Peretii albi sunt fundalul perfect pentru tablouri si fotografii variate, iar ferestrele incadrate de perdele delicate albe pot deveni perspective ce adauga culoare.

Micile accesorii trebuie intodeauna alese unitar sub aspectul texturii si cromaticii, mai ales cand vrei sa combini obiecte cu design total diferit. Spre exemplu, picioarele mobilierului, bratele fotoliilor, tija lampii, ramele tablourilor si fotografiilor, galeria perdelelor, obiectele decorative sunt aici toate cromate.

Cum combini accesorii clasice

Ca sa poti combina cu succes accesorii clasice cu piesele de mobila functionale si confortabile, cel mai usor este sa te gandesti la o cromatica neutra pentru toate obiectele si finisajele. Tonurile delicate de alb sunt perfecte pentru o amenajare contemporana, urbana.

Asa, pe un fond cromatic unitar, o canapea moderna, o biblioteca incastrata in perete nu vor fi in contradictie cu un candelabru impunator, rame foto clasice sau perne ornamentate cu imprimeuri laborioase. Asaza totul pe o pardoseala mai inchisa, unitara ca finisaj si model, pentru a marca separarea dintre planuri, si obtii ambientul visat fara sa mai faci apel la covoare.

 


Articol publicat in revista Casa si gradina
Text: Ioan Serban
Foto: Haro.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply