Foișorul din grădină este după o idee din revistă

0

Vă salut din nou, după o vară plină de muncă și transformări în curte și în grădina casei. Desigur, toamna ne bucură cu roadele a ceea ce am făcut peste vară, iar revista voastră mi-a dat idei care au rodit și ele la mine în casă. Una dintre ele este foișorul unde ne bem cafeaua.
De-a lungul timpului, multe au fost ideile care ne-au inspirat pe mine și pe familia mea. De câte ori avem ceva de început în casă sau grădină, iau colecția de reviste, aleg numerele care conțin articole despre ce ne interesează la momentul respectiv și, deodată, totul devine mai ușor. Și cum să nu fie așa când, puse cap la cap, articolele oferă date despre cost, surse de materiale de construcții, modele, sfaturi, sugestii, la fel cum ți le-ar da un prieten! Și, ce e foarte important este că toate sunt testate, sunt soluții reale, pe care le poți pune în aplicare cu mare încredere.
De exemplu, după indicațiile din numerele trecute ne-am construit un chioșc (foișor) de vară în grădină. Iar violetele mele de Parma arată atât de bine tot datorită aplicării su-gestiilor cititorilor care scriu la revista Practic-Idei.
Cea mai nouă idee și-a găsit aplicația în vestimentația mea. Într-un articol din nr. 8/2009, o cititoare oferă soluția recondiționării cu ajutorul nasturilor. Am apelat și eu la această soluție pentru un tricou nou-nouț, dar care avea două pete ce se încăpățânau să nu iasă. Am aplicat în zona pătată doi nasturi și am adăugat alții care dau și un nou aspect, mai vesel, tricoului. Ce a ieșit se vede în fotografie. Cred că ideea poate fi aplicată cu succes și cu ajutorul mărgelelor (din șiraguri stricate), care dau chiar un aspect mai elegant.
Vă doresc roade bogate în această toamnă tuturor!
Eleonora Boboc, Techirghiol, jud. Constanța

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply