Floare de fetru (3)

0

Monica Viericiu
Poți să fii frumoasă și cu accesorii făcute de tine din ce materiale mai ai la îndemână, cum ar fi câteva resturi de fetru de la alte proiecte de bricolaj. Îți prezint un model simpatic si foarte ușor de făcutde floare din fetru, cu care se fac broșe, bentițe, pandantive, brățări.
Mai întâi cauți 3-4 culori de fetru subțirel, ai grijă ca nuanțele să se asorteze, si stabilești succesiunea culorilor, apoi desenezi o floare și o decupezi pe cea care va fi la bază, adică cea mai mare. După aceea desenezi și decupezi celelalte flori având grijă ca forma să rămână aceeași, doar dimensiunea să scadă progresiv cu câțiva milimetri, astfel încât odată suprapuse florile să se vadă suficient din fiecare.
La final le suprapui, le coși în centru, eventual închipuind stamine, o steluță sau alt model decorativ. Rămâne doar să te hotărăști cum folosești floarea, pentru o bentiță sau o brățară o coși direct pe un elastic colorat la mărimea potrivită. Dacă vrei să fie broșă, lipești ori coși floarea pe un suport metalic cu ac. Succes!
Foto: Monica Viericiu

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply