Felicitările prin arta quilling pot să aducă venituri

0
Foto: Aurora Vitan
Aurora Vitan, com. Tuluceşti, jud. Galați
Stimată redacție,
Am participat la câteva dintre concursurile revistei şi vă mulțumesc pentru premiile acordate mie şi familiei mele. Vă povestesc acum despre pasiunea mea, care poate fi şi o oportunitate de afaceri.
Chiar dacă pentru mine nu este o afacere în sine, pentru cei cu timp mai mult se poate dovedi o îndeletnicire de succes, sau dacă nu, măcar o bucurie adusă celor din jur. Cu ocazia diferitelor evenimente realizez: felicitări prin arta quilling. Aceasta este o modalitate de răsucire a hârtiei, obținând diverse modele. Nu îți trebuie prea multă îndemânare, doar răbdare şi calm.
Modelele le poți alege singur, îți vin suficiente idei pe parcurs. Eu am realizat felicitări cu flori. Pentru realizarea petalelor am folosit o scobitoare tăiată la un capăt puțin, în care am pus capătul fâşiei de carton şi prin rulare se realizează o rolă de carton, care se lipeşte la capăt, de preferat cu un lipici tip aracet (este mai bun decât lipiciul lichid transparent), după care se dă forma dorită, prin presarea marginilor. Se pot realiza forme ovale, rotunde, steluțe, pătrate, semilună.
Totodată, ofer cititorilor revistei care doresc semințe de clopoței (2 feluri), gura leului şi semințe de garofițe japoneze, dacă trimit un plic autoadresat la următoarea adresă: Aurora Vitan, com. Tuluceşti, jud. Galați.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply