Februarie. Ştiri şi Info pentru cititori

0
PR
Mega Apetit pentru toţi
Mega Image lansează pe piaţă primul brand propriu de produse ready meal, Mega Apetit, care aduce soluţii simple şi rapide pentru mese şi gustări sănătoase. Mega Apetit vine în întâmpinarea oamenilor activi, care nu pot aloca mult timp pentru pregătirea meselor sau care au nevoie de gustări rapide şi sănătoase în pauzele din timpul programului de muncă sau în timpul liber. Astfel, Mega Apetit include o gamă extinsă de produse pentru consum în orice moment al zilei, de la sandviciuri, aperitive, salate, supe, dar şi ciorbe, feluri principale, dulciuri şi meniuri complete. Poftă bună!
***
Usucă rufele inteligent
Promotor al tehnologiilor eficiente şi al sustenabilităţii mediului, Electrolux oferă o inovaţie pe piaţa electrocasnicelor din România, prin lansarea unui uscător de rufe cu un consum energetic de doar 1.1 kw la un ciclu de uscare, ceea ce înseamnă echivalentul a 50 de bani. Adaptat nevoilor consumatorilor, uscătorul de rufe de la Electrolux reprezintă un reper în îngrijirea hainelor, prin tehnologii profesionale de înaltă eficienţă energetică şi funcţii ce aduc un confort sporit în eforturile casnice zilnice. Află mai multe!
***
Franciză în ascensiune
BARRIER®, marcă deţinută de compania Electric Plus, liderul naţional în producţia de tâmplărie termoizolantă din PVC, a înregistrat o creştere de 50% a volumului de vânzări faţă de anul 2015. BARRIER® îşi desfăşoară activitatea cu ajutorul unei reţele de 300 de parteneri, dintre care 22 de francize în mai multe oraşe ale ţării: Bacău, Baia Mare, Braşov, Brăila, Buzău, Câmpulung Moldovenesc, Cluj-Napoca, Constanţa, Focşani, Galaţi, Iaşi, Ploieşti, Rădăuţi, Satu Mare, Sibiu, Tulcea şi Zălău. Brandul BARRIER® este prezent pe 70% din teritoriul României.
***
PR
CITITORUL LUNII FEBRUARIE
Dragi prieteni,
Ne-au fascinat mereu scrisorile trimise de domnul Gheorghe Cojocaru, din loc. Drăgăneşti-Olt, jud. Olt!
Pentru că sunt documentate serios, sunt pline de sfaturi la obiect, plus formulări clare şi pe înţelesul oricui. Iar pentru articolul despre tăierile pomilor îl declarăm cu drag cititorul lunii februarie.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply