Fantezii de sezon

0

Dacă vrei să te bucuri mai mult de mirosul de scorțișoară, poți pune la câteva ornamente și această mirodenie. Eu am încercat și sunt mulțumită de cele două mici proiecte pe care ți le împărtășesc în continuare. Sper să-ți placă și să le găsești loc în casa ta.

Coroniță cu scorțișoară

Ai nevoie de: 1 pungă cu batoane de scorțișoară, 10-12 conuri de brad, 2-4 crenguțe de ilex, 3-4 crenguțe de vâsc, 1 creangă de brad din care faci o coroniță. Pe ea adaugi bețișoarele de scorțișoară și crenguțele de ilex, vâscul și câteva fundițe roșii, de ornament.

Fantezie de iarnă

Ai nevoie de: 1 lămâie, 1 portocală, batoane de scorțișoară, conuri de brad, mici crenguțe de brad, spray cu vopsea aurie sau argintie, 3-4 nuci, un coșuleț, alte mici ornamente dragi ție. Tai portocala și lămâia felii și le lași să se usuce. A doua zi, pui feliile în coșuleț împreună cu nucile, conurile și celelalte ornamente. Adaugă batoanele de scorțișoară, dă un puf de vopsea și, pentru un plus de aromă, stropește aranjamentul și cu câteva picături de ulei de scorțișoară.
Maria Buruiană, Iași

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply