Atelierul de creație sau biroul de acasă. Expunere vibrantă, cu aer fresh și vesel

0

Atelierul de creație sau biroul de acasă trebuie să reflecte personalitatea proprietarului. Dacă dorești să-ți amenajezi un astfel de spațiu în propria locuință, expune într-un mod original și artistic piesele și ipostazele decorative care te inspiră!

atelier
Foto: Sanderson, colectia Emma Bridgewater, in Romania prin La Maison

Amenajarea unui spațiu de lucru poate fi un demers amuzant, care îți stimulează latura creativă. Important este ca încăperea să-ți reflecte munca și personalitatea. Astfel, pleacă de la activitatea preferată și construiește pe baza ei. De exemplu, dacă îți place să pictezi, ai deja o temă. Un tapet vesel cu conținut grafic jucăuș se potrivește în context. Accentele colorate și printurile ce păstrează aceleași motive mărunte completează armonios peisajul. În ceea ce privește mobilierul, regula este una simplă: strictul necesar! Un birou, un scaun, un fotoliu și un raft ce îți etalează propriile creații sunt tot ce ai nevoie. Evită monotonia și folosește piese în registre și tonuri diferite: un scaun metalic roșu, cu design industrial și un fotoliu vintage din rattan, cu perne colorate

O încăpere generoasă care beneficiază de multă lumină naturală poate deveni oricând un atelier sau birou inedit. Pentru dinamism și diversitate, stilul eclectic este recomandat. Poți combina piese de mobilier vechi și noi, după bunul plac.

Tapetul Splatter (L 1.000 x l 52 cm) este unul dintre cele mai noi modele ale colecției Emma Bridgewater, brand Sanderson, colecție dedicată porțelanurilor fin imprimate ale artistei britanice. Splatter este disponibil prin La Maison, la prețul de 384 lei/rola.

atelier
Foto: Sanderson

Pensulele cu care lucrezi vor arăta șic în pahare colorate, alături de materiale pentru modelaj, la fel cum cărțile, spre exemplu, pot fi legate în piele sau materiale textile colorate.

atelier
Foto: Sanderson

În camera de lucru, o idee interesantă este să concepi amenajarea plecând de la specificul încăperii. De exemplu, nu încerca să scapi de toate materialele pentru pictură ca să păstrezi estetica, ci integrează uneltele în peisaj.

Citeste si: Sfaturi practice pentru alegerea unor birouri moderne pentru acasă

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply